regn regn mera regn

Praktikdagarna har varit bra, har haft en del att göra och det har varit rätt roligt. Igår var jag och handlade med mamma på kvällen, blev en massa godsaker så att jag kunde göra en jättegod lunch till idag, det blev wokade grönsaker, och sen åt jag knäckebröd sidan om. Av någon anledning så lyckades jag sätta upp stekmargarinet o kryddhyllan istället för i kylen, vet inte vad jag tänkte med, men iaf så var det lite roligt.

Imorgon kommer Alexander hit, ska bli mysigt..På lördag så ska vi åka till Krisitianstad på kalas till pappas kusin, och förhoppningsvis blir det lite shopping där innan :) Ska leta studentklänning bland annat..En annan positiv sak är att det ska tydligen bli väldigt fint väder på lördag, mellan 12-17 grader på vissa ställen, hoppas det är här! På söndag ska det däremot regna så det blir nog en plugg dag, för det behövs ..

Nu ska jag gå upp och hämta mitt te och sedan gå ner här på mitt rum igen för att kolla lite one tree hill, det är så sjukt bra, jag håller som sagt på att se om alla säsonger just nu, så är snart klar emd säsong 4 :)

Men nu ska jag gå, vi hörs imorgon..
// Frida <3


Min fina blombukett

Blommorna jag fick av min älskling igår :)
Det var denna vackra bukett som jag fick av min kära pojkvän igår :)
Så vacker den är, blev riktigt glad :) Tyvärr så får den ju stå kvar hemma
hos honom eftersom den var lite dvår att få hem :/ <3


How long can you make it on your own

Igår kom jag till skolan vid kl 8:15, sen visade det sig att jag inte hade min första lektion, så jag började alltså inte förrän kl 10:10..Under tiden så hade jag och matilda utvecklingssamtal och linn satt och skrev sitt svenska tal :) därefter hade vi histora, sen blev det ner till arlöv för att jobba..jobbade 7 timmar, så jag var inte hemma hos alex förran vid kl 20:20, då han var så söt och hade middagen färdig till mig, fast han var stressad till tusen kan jag tala om :) Han hade gjort lax med potatis och några andra grönsaker, och köpt en STOR bukett blommor till mig, fast de får stå kvar i köket hemma hos honom eftersom de är lite svåra att ta hem :) sen hade han handlat presenter till mig, fast att vi sagt att vi inte skulle köpa något -.- eftersom vi hade 2,5 år tillsammans förra måndagen och i fredags 6 månader som förlovad:) men det var gulligt i alla fall..fick en klänning/tunika med tillhörande leggins, 2 par byx-leggins som jag kallar det, fast dom får han tyvärr lämna tillbaka för de var lite korta i benen :/ och sen fick jag ett par jeans shorts och 3 nagellack :) sen gjorde han efterrätt, vilket blev glass med banan, jordgubbar och smält choklad, mummmms!

Jag älskar dig grymt mycket för allt detta älskling, men vi hade ju som sagt kommit överrens om att inte köpa något eftersom vi bokade thailandsresa istället, och nu har jag skuldkänslor :/ och det hjälper ju inte med att du säger att du redan köpt födelsedagspresent till mig när jag fyller år om 2 månader...

Idag så började jag kl 8.00 med matte, fast det blev inte så mycket räknat för jag satt och öva på mitt tal, som jag var så grymt stolt över dessutom..sen efter det så hade vi håla så jag passade på att dricka lite te då och ladda inför svenskan, vi skulle nämnligen hålla i våra svenska nationella tal då..och jag gjorde mitt och blev sen skit sur på läraren, men det behöver vi inte ta upp här..

I alla fall så var det lunch sen och jag, nur och matilda satt i korridoren och pratade lite, sen blev det livskunskap och där var det vilda diskussioner, men ändå lite roligt. Under lektionen gick nur iväg till lasarettet, hon skulle på någon undersökning tror jag till sin graviditet, hoppas det gick bra :) Sen gick jag och matilda vidare till historian som alltid börjar lite nätt med lite skit snack sedan drar vi igång med lektionen och efter ca 30 minuter så börjades det snackas om skådespelare istället, vilka som var bra och dåliga, i vilken film de varit med i osv.. vi fick gå 20 minuter tidigare, vilket vi inte tackade nej till.

Men när jag kom bort till bussen så var det 13 minuter tills min skulle gå och det var kallt..så kom det en sån extra buss lite innan, så jag tänkte att jag kunde ju ta den istället till höganäs för då fick jag sittplats, men sen när jag väl kom till höganäs så fick jag stå där i 20 minuter och vänta på nästa buss, inget smart drag där frida...

Nu är jag hemma, har snackat med alexander och förhört joel på sin svenska läxa, har även letat upp iron maidens spellista inför konserten i sommar så jag kan öva ordentligt :)

Nu ska jag lämna detta här och kolla om det blir mat någon gång för jag är sjukligt hungrig :/ sen blir det nog lite tv bara :) Imorgon och på torsdag så är det praktik som vanligt så om inget annat så hörs vi på fredag :)

// Frida <3



my work is done

Sitter här nu och funderar på att göra en kopp te innan det är dax för att sova..Har skrivit färdigt mitt nationella prov tal nu i helgen och är supernöjd, problemet är att det är bara 4 minuter och det måste vara minst 4,5...får väl prata långsamt antar jag. I alla fall så är det skönt att ha det gjort, nu ska det bara göras på riktigt också antingen på tisdag eller nästa tisdag :)

Helgen har varit bra, igår skrev jag lite på talet, men jag städade och gjorde en dvd-film till pappa också som jag hoppas att han blev glad för, det är en film där hans föräldrar har filmat när han var lten och var hemma hos sin morfar på deras gård, den är väldigt fin :) Sen på kvällen så körde jag och hämtade mamma i helsingborg, hon kom hem från Bryssel :) Hon hade köpt två små söta väskor så jag kan ha en av dom på balen :) Sen hade hon köpt en Jordgubbs body butter, luktar så grymt gott :D  När vi var på väg hem så beställde vi hamburgar och köpte läsk, så när vi kom hem så åt vi och kollade på Twilight Eclips med Joel, mys! Sen gick jag ner och kollade något avsnitt one tree hill och sen var det sängen :)

Och jag har inte glömt ställa fram klockan ;D

Imorgon ska jag ner till älsklingen efter skolan, ska jobba en stund och sen hoppas jag att han har middagen färdig när jag kommer, sen ska han lyssna på mitt tal lite och sen ska jag sova så jag är pigg på tisdag :)

Men nu har jag inget annat intressant att berätta mer än att vi åt frukost i uterummet i morse vilket tyder på att det är vår, och mamma och pappa har rensat upp i trädgården och planterat massor av fina blommor, så man börjar verkligen få vår-känsla :)

Men ni får ha en trevlig vecka, det ska jag fösöka ha :)
// Frida <3


inte riktigt min dag

Så det blev inte riktigt som jag tänkt mig igår..Jag kom hem med mitt paket från Bonprix som skulle innehålla mina klänningar..Men det innehöll bara min jacka och en jävligt ful tröja! Den ena klänningen ska komma senare och den andra hade dom bytt ut mot en tröja/tunika som inte liknade  min klänning det minsta, så jag var ganska så arg igår så jag skrev ihop ett brev som åker med tröjan/tunikan som ska föreställa en klänning i retur..

Om vi nu ska prata om annat så tog jag bilen till skolan, och vi började med projektarbete, vilket slutade med att vi skulle gå upp till lärarerummet och kolla vårt företag och våra ljus som vi ställt ut där med växelkassa eftersom det bara är lärarna som har tillgång till det rummet..men antingen så finns det lärare som man inte kan lita på eller så har vi slarviga lärare som inte låser efter sig...i alla fall så var in princip alla pengar borta och ett ljus..Lärarna tyckte att det var tråkigt och rektorn tyckte att det var katastrof eftersom INGEN annan än lärarna ska ha tillgång till det rummet och att de satt och försvarade sig när vi pratade med dem..Vi var i alla fall grymt sura och besvikna kan jag säga..men resten av dagen gick bra, jag fick reda på att jag fick ett VG på mitt arbetsmiljöprov som vi hade förra fredagen :)

När jag slutade så ringde mamma från Bryssel, hon hade snackat med pappa och fått reda på allt med klänningarna och pengarna och verkade lika besviken som jag, jag längtar tills hon kommer hem imorgon kväll <3 När jag kom hem så gjorde jag och pappa våfflor, gott!! Alexander kommer inte denna helgen för han har blivit sjuk :( Men vi ses i alla fall på måndag älskling! <3

Nu ska jag kolla lite one tree hill och sen göra middag tillsammans med pappa :) Sen blir det väl troligen att se lite rögle vs modo ikväll på tv :)

Men ni får ha en jättebra fredag kväll för det ska jag försöka ha :)

// Frida <3


Instead of makin' me better, you keep makin' me ill

Suttit och lyssnat på min P!nk skiva på vägen hem. Kändes väldigt ensamt både igår eftermiddag och  till och från praktken idag. Mamma har åkt till Bryssel  nu några dagar, kommer hem på lördag igen, så hur ska vi klara oss här hemma??

Igår gick jag tidigare från praktiken för att åka ner till skolan och fixa lite saker, sen kom jag hem och det blev en massa plugg, skulle ju göra färdigt historia uppgiften och skicka in den. Så det gjorde jag, sen pluggade jag lite inför högskoleprovet, uuuusch känns som om det kommer att gå åt pipan, särskillt eftersom man inte får ha miniräknare ;s Har börjat tveka rätt bra på om jag ska göra det eller inte... Iaf så har jag ju nationellt prov i svenska, muntligt, på tisdag, och det ska säkert gå bra, sitter och finslipar på mitt tal lite :) Får öva ordentligt i helgen :)

Pernilla, vår svenska lärare som fick barn förra veckan, en dotter, Freja :) Hon skickade ut bilder på gullungen igår, riktigt söt tjej :) Och hon berättade även att Freja redan använt pyjamasen som hörde till paketet som jag, Linn, Nur Matilda, Emma och Emma gav henne innan hon slutade :) Så det var kul att höra.

Idag fick jag sluta vid kl 15:15 för det inte fanns något för mig att göra längre så jag fick gå då, skööönt! Däremot så blev det inom City Gross för att handla lite som vi behövde hemma :) Nu har jag varit hemma i ca 1 timme, pappa har visat mig lite bilar på blocket som verkar intressanta, och just nu funderar jag på om jag ska ta och påbörja maten, blir soppa idag. Sen ska jag renskriva mitt cv och personliga brev lite, så ska Connie få läsa igenom det imorgon i skolan :)

Jag har förresten också fått brev att jag kan hämta ut mina klänningar och min jacka som jag beställt idag :D Blev ju fel med den förra studentklänningen jag beställt, så fick beställa två andra. Har dock glömt berätta det tror jag, men här kommer bilderna på klänningarna och jackan:


Den svarta klänningen har jag beställt i vit, men det fanns ingen bild där man kunde se konturerna så bra som med den svarte :) Men jag hoppas att en av dessa ska vara "THE ONE" så jag äntligen kan bli klar med letandet. Och jackan tycker jag är fin på bilden, hoppas den är lika fin i verkligheten  bara :)


Men nu ska jag gå och njuta av den sista solen och sedan göra middag! Ha en solig kväll alla :)

// Frida <3


solsken genom mitt fönster

dålig uppdatering jag vet, har bara inte haft tid eller ork.. Men kan ju börja med att säga att i fredags så var jag och Alexander hemma hos hans mamma och hälsade på, vi åt middag där och satt och snackade en del, mycket trevligt :) När vi kom hem därifrån så blev det lite tv, sen somnade jag, vaknade dock mitt i natten av att Alexander hade somnat till tv:n alltså var den igång...
Jag vakande sedan tidigt, 6:30 för att vara exakt för att solen sken in genom fönstret :) Satte mig vid datorn och sen vid kl 8 väckte jag Alexander, men han somnade mellan varje ord jag sa till honom -.- så jag bestämde mig för att gå och handla frukost, vilket jag gjorde, det var mycket skönt väder ute :) Handlade även mat till kvällen :) När jag sen kom hem igen så gjorde vi frukost, kollade vampire diaries och sedan blev det duschen :) Därefter så skulle jag gå iväg till Abby och göra naglar, vilket jag blev väldigt nöjd med :)
Såhär fina blev dom :) Har även en lila sten på varje lillfinger :)

När jag kom hem från Abby så var det dax att gå med Alexander till tåget, han skulle in till Malmö och möta upp min pappa, Joel och min farfar för att se på Tomas Pettersson teater vilket verkade vara uppskattat. Jag gick och mötte Madeleine, Robin och Zackarias på Obs och gick sedan med dom hem till Madeleine :) Där busade Zackarias en massa och jag satt och snackade med Lena och Lasse. Sen vid kl 17:30 så skjutsade Lasse mig hem till Alexander igen, då jag påbörjade maten, diskade och tog ut sopor från Alexanders rum :) Sen när Alexander kom hem så stod maten på bordet och han verkade glad för det :) Sen blev det lite tv och  mys och han berättade lite om teatern :)

I söndags så vaknade jag lika tidigt igen och hade jätteont i magen, mådde jätteilla :/ Så Alexander tog hand om mig, sen kom mamma och pappa och hämtade mig <3 Vi fick gå inom center syd för mamma ville kolla skor, blev dock inga :/ Sen fortsatte vi hem och jag lade  mig i soffan och kollade one tree hill och de andra kollade tv och åt middag..

igår var jag hemma från skolan mådde skit då med, så det blev plugg, one tree hill och mys med Joel, jag älskar min lillebror!! på eftermiddagen gjorde vi muffins, han blev nöjd i alla fall. Jag och Alexander hade 2,5 år tillsammans igår också, så vi snackade en hel del, dels för att han var hemma, men dels för att de var vår dag :) Och istället för att ge varandra presenter så bokade vi en Thailands resa till nästa år tillsammans :) <3 I LOVE YOU!

Idag är jag hemma också, har fortfarande ont i magen men det är bättre i alla fall :) Sitter just nu pluggar och lyssnar på septembers nya skiva på spotify, rätt bra faktiskt :) Innan var jag ute och hämtade posten i det fina vädret, gick faktiskt barfota, och det var inte speciellt kallt på marken :)

Tog även lite foto på vårt hus, huset med den berömda fjärilen haha, tog bilder när de var vinter och snö med, tänkte ta varje årstid för att se hur de förändras :) Men nu ska jag återgå till mitt pluggande :) Ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis imorgon :)

// Frida <3


Fredag

Nu är det äntligen fredag :) Har haft praktik nu onsdag, torsdag, har faktiskt varit jätteroligt, har skrattat typ hela tiden ^^ Har även fått reda på att vår svkenska lärare fick en dotter i måndags, stort grattis till henne :)

Igår kom alexander hem till mig, han hade lämnat blod i helsingborg och kom hem till mig och sov här, mys! och sen kom ju även snön igår...kändes ju som ett stort skämt när det började snöa.. Men iaf så har mina dagar varit bra, har inte så mycket att berätta för jag har inte hunnit göra något annat än plugga efter praktiken :/

Idag har vi haft arbetsmiljö prov, tror det gick bra. Nu ska vi ha mentorstid och klassråd tror jag...lite drygt! Sen har vi naturkunskap och religion, sen slutar vi kl 15:00 och då ska jag ner till knutan och ta tåget hem till alexander, och tillbringa helgen där :) Imorgon ska jag bland annat hem till Madeleines kompis Abby och göra naglar :) Och sen blir det nog en tur hem till alexanders mamma och hälsa på henne, hon kom hem från gran canaria igår så.

Men annars i helgen blir det nog en del plugg, måste verkligen ta tag i svenskan muntliga nationella och vg/mvg uppgiften på historian så :) Får väl be min kära pojkvän om lite hjälp ^^

Men nu ska mentorstiden börja så vi hörs senare eller imorgon :)

// Frida <3


medeltiden

Idag var dagen bra, vaknade upp sidan om min älskling, tof tåget till skolan och hade alla mina lektioner. Sista lektionen var historeprov, medeltiden, vilket kändes väldigt bra :) Lunchen var väldigt god idag också, fiskgratäng och mos, muummms! och sedan fick vi t.o.m efterrätt bär men yoghurt och någor kex, det var väl inte någon höjdare men vafan, det var ju en efterrätt!

Jag och Linn tog bussen hem vid kl 15, hon hoppade av vid Lotta och jag fortsatte hem :) När jag kom hem så fikade jag och Joel på mitt rum med te, popcorn, chips, skorpor och lite One Tree Hill :) Sen kom mamma och pappa hem så snackade jag lite med dom, och sen hjälpte jag till att påbörja maten lite. Nu har vi precis ätit, det blev "hacke-biffar", potatis, sås & lingon, gott!

Imorgon och på torsdag blir det praktik, hoppas jag har att göra för annars blir det lång tråkigt :/ Men nu ska jag skriva färdigt en sak till livskunskapen och skicka in :) vi ses och hörs imorgon..

// Frida <3


..

Igår åkte jag och fikade hos mormor och morfar, lika roligt som vanligt :) Så jag har förhoppningsvis lyckats övertala henne att åka med mig till mallis om det kommer upp ett bra erbjudande :)

När jag åkte därifrån så åkte jag inom väla och handlade vars en väska till mig och mamma, väldigt snygga :) Sen när jag kom hem så började mamma göra mat, det blev korv och mos, gott!

Idag har skolan varit lite seg, på livskunskapen så pratade vi om vänner, varför vi har de vänner vi har, hur man hittar vänner och liknande, rätt kul diskussion ändå. Sen på historian så gick vi igenom de sista till provet som vi ska ha imorgon, och det ska säkert gå jättebra, jag har bara missat en lektion och den var nog inte så viktig så :) Men det återstår och se imorgon eftermiddag. Sen hade vi lång håla, åt med Linn, Nur och Mahsa i matan, det var ris och någon kyckling gryta, väldigt gott faktiskt.

Nu har vi religion och vi har skickat in vår uppgift så nu får vi sluta för dagen :) Så nu ska jag ner till tåget och åka till ALexander, så see you later alligator :)

// Frida


Jönköping-Elmia-Gränna

Igår så åkte hela familjen upp till Jönköping, vi släppte av Joel hos en kompis i Skillingaryd, så han fick tillbringa dagen där, så fortsatte vi andra hem till Sofie. Efter många små felköringnar så hittade vi rätt, vi gick upp och fikade lite innan vi körde iväg till Elmia och UF-mässan. Vi gick och letade upp Davids företag direkt och mamma fick prata med deras lärare eftersom hon är deras rådgivare. Sedan gick vi vidare och kollade på de andra företagen, där fanns ju runt 200 st, så jag tror att vi missade några ^^ Men iaf så när mamma pratat färdigt med läraren så handlade vi lite av Davids företag och mamma och Anette handlade av några runt omkring.

Mässan skulle sluta vid kl 15, men vi åkte vid kl 14, Viktor skulle träffa någon tjej och Niklas & Sofie åkte en sväng till IKEA. Och eftersom jag och mamma alltid velat till Gränna och se när dom gör polkagrisar så tog hon, jag, pappa och Anette en sväng dit. Först när vi gick in så pågick ingen tillverkning, så vi gick runder och försökte bestämma vad vi ville köpa, men det var jättesvårt. Sedan kom där en killa, som dessutom är Svergies mästare på polkagrisar, och lade upp en ny polkagrissats att börja arbeta med. Mamma och jag var helt uppe idetta och pappa skrattade lite ^^ Jag passade såklart på att ta lite biler, men tänkte ju inte på att jag kunde göra det förrän han höll på att rulla polkagrisarna -.-
När han sedan var klar med dom så fortsatte vi att kolla efter vad vi skulle handla, och när vi väl bestämt oss så betalade vi och åkte tillbaka hem till Sofie. Jag tror dock att jag handlade för mest (a)

När vi kom upp till Sofie igen så påbörjade vi pizzabakning och efter en stund så ringde David och Viktor att de ville bli jämtade. Så jag och Sofie körde iväg, men vi kunde bara hämta david för han hade stol och bord med sig från mässan, så Viktor fick ta bussen tillbaka. Och efter många om & men så kom han också, vi var ju lite oroliga att han skulle glömma hoppa av eller liknande ^^ När vi hade ätit färdigt pizzan, suttit och snackat en stunf, och fått en kopp kaffe, så var det tid för mig, mamma och pappa att bege sig. Vi skulle ju hämta Joel också så :)

Vi kom hem lite över kl 23, och då var det inprincip direkt i säng, för man var rätt trött ^^

Idag har jag nu precis gjort livskunskaps läxan, och nu ska jag åka hem till mormor och fika hade jag tänkt mig :)
Hoppas ni får en bra söndag så hörs vi förmodligen inte förrens imorgon :)

// Frida «3


Nu är det vår!

Dagen började väldigt bra idag..Jag vaknade innan klockan ringde och var jättepigg och på bra humör. Jag spelade några rundor Yatzy på mobilen, sedan gick jag upp och ut i tvättstugan och då hörde jag fåglarna kvittra och blev så glad :) Sen gick jag upp och åt frukost medan solen sken in genom fönstret, och fick en sådan vårkänsla i hela kroppen :)

Sen tog jag bussen till skolan med Linnsan och Emma :) När vi kom dit så hade vi projektarbetes lektion och sedan arbetsmiljö och säkerhet där vi gick igenom inför nästa veckas prov, som nog kommer att gå superbra :) Därefter hade vi lång lunch så vi passade på att plugga inför naturkunskaps provet som vi hade sen efteråt, och det gick väl inte sådär superbra, men det ordnar sig..Därefter hade vi religions lektionen som det inte blev så mycket gjort på, men jag, linn & nur är väl nästan klara med vårt arbete iaf så :) När lektionen var slut så kom mamma och pappa och hämtade mig, så åkte vi och kollade lite bilar inne i Helsingborg, men det fanns ingen direkt som var så intressant :/

Jag har fått börja kolla på studentklänning iegn eftersom den jag skickade tillbaka som var för stor tog slut i en mindre storlek så jag inte kunde få någon tillbaka..så jag har börjat leta igen och faktiskt hittat några fina jag kan tänka mig :)

Nu har vi precis avslutat middagen, blev tacos, goooottt! Så nu kollar jag lite one tree hill medans mamma duschar för sen ska vi se på en film :)

Imorgon blir det att gå upp vid kl 8, för att sen köra till Jönköping vid kl 9, för att Davis, min kusin, ska ställa ut sitt UF företag på en sån regional UF-mässa och min mamma är sån rådgivare så då får vi ju åka dit :) Det blir även en sväng till hans syster, Sofie, som bor och pluggar i Jönköping så det blir middag hos henne med hela deras familj :)

Men nu ska jag kolla klart här och hoppas på att mamma ska kalla snart :) Så ha de bra, och hoppas alla får en bra helg för det ska jag försöka ha :)

// Frida «3


Regn regn & mera regn

Nu har jag bytat design åt Linn och även bytat färg på texten här hos mig själv :)

Jag har märkt att min dator äv vääääldigt seg, och har blivit det på senaste tiden..Går den på sista versen tro? Fick den för snart 3 årsedan så..Men jag tror det har att göra med att jag har för mycke saker i den, så jag ska börja lägga över alla mina bilder på cd skivor istället, och all min musik ska också det, sen får vi se om jag behöver installera om den eller den blir bättre av att bara göra det andra :) Om jag nu skulle installera om den så ska jag kolla med Alexanders pappa om inte han kan göra så jag får windows 7 på den istället för mitt tillfälliga windows vista...

Men nu ska jag kolla lite one tree hill och plugga naturkunskap, borde även kolla igenom vg-mvg uppgiften på historian, men det tar vi en annan dag :)

// Frida «3


I will always love you..

I morse vaknade jag vid kl 6, men låg kvar vaken i sängen till typ 6:45, kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag skulle ha på mig och när jag väl bestämt mig så hittade jag ju såklart inte de kläderna -.-

Praktiken idag var bra och rätt kul ändån, fick reda på att Connie kommer och hälsar på nästa onsdag, så får väl se vad hon har att säga då :) Iaf så ska jag bjuda på fika där imorgon, för dom satt och pratade om en sak förra veckan som dom hade tyckt var jättegott i sommras men inte ätit det sedan dess, så jag tänkte överraska lite :)

Nu sitter jag här och försöker komma på något bra att skriva, förutam att nu kommentera det tråkiga vädret vi fått idag :( Det ska vara en klass 2 varnings storm ikväll och nu när jag och mamma körde hem så kom det snöblandat regn...

Jag ska försöka byta färgen på min text, för jag har märkt att den inte syns så bra, tråkigt nog, för jag gillar designen :) Och på tal om design så ska jag fixa Linns nu på hennes blogg, så jag får ta och bli färdig här nu haha ^^ Så ni får ha det så bra, så hörs vi kanske mer ikväll :) gå gärna in på linns blogg som finns länkad här nere till vänster och kolla vilken snygg design hon kommer att få ;)


// Frida «3


Pluggkväll..

Nu har de andra åkt hemifrån..Joel ska på badminton och mamma och pappa ska hem till mormor och hämta nåågot till bilen tror jag. Jag däremot stannade hemma, har lite plugg att göra och ska därför gå ner på mitt rum nu med en stor kopp te, en bit kladdkaka och starta one tree hill, och då samtidigt plugga lite :)

Idag har det ändå varit ganska kul i skolan :) Fick se Linns tatuering och hjälpa henne att smörja in den. Åt i stan med tjejorna, men saknade Matilda ju :) Sen gick jag, Linn och Nur till banken för att Nur skulle registrera sitt nya kort :) Sen blev det en tur inom pistachia för lite gottigottgott! Vi åkte upp till skolan igen, satt och snackade i korridoren tills det var dax för mig och Linn att gå iväg till nicolai för en histora lektion..den var ändå rätt rolig idag, stora diskussioner pågick i klassrummet..Det som diskuterades var våldtäkter!
Så vad tycker du? Tänk över dessa frågor för dig själv..Om en tjej/kille blir våldtagen av 3-4 st av andra könet, är det personens eget fel? Ska den skylla sig själv? Och tycker ni att det är rätt mot en kille att bli skrattad i ansiktet när han kommer och ska anmäla att han har blivit våldtagen?

Detta var ju inte det enda vi gjorde..vi ritade teckningar också som hade med protestanter att göra, min och Linn blev ju klart snyggast! ;) Sen tog jag och Linn halv fyra bussen till Höganäs, gick inom kvantum och handlade, jag köpte släta bullar & grädda, medans Linn köpte hårfärg och ett choklad :) Sen fick vi skjuts hem av hennes mamma, väldigt snällt :)

Imorgon är det praktik, det ska bli kul, men samtidigt så har jag prov på fredag och när man har haft praktik så är man inprincip helt död när man kommer hem :/

men men nu ska jag lämna er här, och fortsätta med mitt! Ha en bra kväll ås kanske vi hörs imorgon :)
// Frida «3


Soliga eftermiddag

När jag kom hem runt kl 16:15 så snackade jag lite med älskling, påpekade bland annat att mitt namn stod på han & hans kompisars metallica biljetter ;) Och även att det nog blir svårt för dom att se konserten eftersom det är åldersgräns på 13 år..vilket nog får betyda att jag får behålla biljetterna själv ;) haha nä skojar bara :) Iaf så när jag och Alexander lagt på så skickade pappa ut mig och Joel i trädgården för att plocka upp löv och pinnar i stora sopsäckar, och Joel var ju väldigt samarbetsvillig...han skulle ju BARA in och ta på sig en jacka, vilket tog 10 minuter -.- Iaf så är vi klara nu, och det var ändå rätt skönt att vara ute i den sista solen för dagen :)
Skoldagen har varit lång och tröttig..och sen var det så att när vi satt på vår första lektion i morse så berättade Linns mage för mig och de andra i klassrummet att den var hungrig så hon fick äta min yoghurt istället, den jag lade upp på bild i förra inlägget :) Hennes kommentar efter att hon ätit den var "Tack så mycket haha! Dåligt samvete jag har för du hade ju köpt den goda till dig själv" , men du Linn, det gjorde verkligen ingenting och du får din 50 lapp imorgon :) Linn har förresten tattuerat sig idag också, ser ut att vara väldigt tjusigt enligt bilden på facebook :) Men hon kommer nog att lägga upp bilder på sin blogg sen med, hoppas vi :)

Nu kommer nog snart mamma och pappa hem igen, pappa skulle köpa grillkorv och bröd, så jag kan göra middag :) Vilket som ni kanske listat ut är grillad korv med bröd x) Jag ska snart gå ut och starta grillen så den är klar när dom kommer hem, för jag börjar bli väldigt hungrig :/

Men det var allt för nu, så hörs vi om inget annat imorgon :)

// Frida «3


Monday morning


Morgonen började med att lite halvstressigt klä på sig och äta frukost, sen blev det en snabb tandborstning, packa ihop alla mina saker, sen halvspringa ner till bilen...då märkte vi även att det hade frusit inatt så vi fick skrapa rutorna, och ovanpå alltihopa så fanns det knappt någon benisn i tanken -.- Efter många om & men så kom vi iväg, jag hann med tåget 06:30 och Alexander fick fortsätta till jobbet, men först inom och tanka, så jag kan tänka mig att det gick undan till jobbet sen ;)
Iaf så är jag i skolan nu, sitter här med en god Vanilla Latte och en Hallonyoghurt med müslie (stavning?) väldigt gott :) Vi börjar inte förräns om 20 minuter så jag hade kunnat ta ett senare tåg, men då hade jag fått byta i Lund och fått trängas med miljarder människor och jag hade dessutom fått gå till tåget, nu fick jag iaf skjuts :)

Men nu hoppas jag att Linn, Matilda och Nur kommer snart, eftersom vi har första lektionen tillsammans :) Och jag ska även ringa till pappa och kolla så han är vaken och kan åka och köpa Metallica biljetter till Alexander och hans kompisar :)

Ha en bra måndag så hörs vi kanske sen igen :)

// Frida «3


wrong design...

Jag har bytat design, men det kanske inte alla ser..man kan se det om man använder Internet Expoler men inte alltid om man använder Firefox..Så om det ser konstigt ut så vet ni varför :)


// Frida «3


Nu är jag trött...

Nu är vi färdiga med all mat...det blev 16 middagar till min älskling, så fatta att vi har varit grymt duktiga!

Vi började ju som sagt med att GÅ till obs och handlade, då jag även köpte byxorna till Linn :) sen GICK vi hem igen med alla varor..Jag satt liten stund vid datan och sedan så påbörjade vi matlagningen. Efter att ha gjort 3 olika middagar kom vi på att vi inte hade mer ketchup till köttfärssåsen som vi skulle göra, så då fick vi GÅ till netto och handla, och eftersom vi inte hade ätit något sedan kl 10 imorse så hade vi varit hungriga ett tag, speciellt med all maten..Så när vi gick rudner på netto så hittade vi ju en massa anant gott, så jag köpte maränger och Alexander köpte Ahlgrens bilar ^^ Sen GICK vi hem igen och fortsatte, då Alexander gjorde köttfärssåsen och jag gjorde kvällens middag som blev fläskpannkaka :) Undertiden vi väntade på fläskpannkakan så började vi kolla på film, sen åt vi och kollade lite mer film..Nu har jag precis gjort en egen hallon kräm som kommer att bli en goood efterrätt!

Nu kan jag inte säga mer än att jag är så sjukt trött, så jag kommer att sova väldigt gott inatt kan jag tala om! Så nu ska jag gå och njuta av min kräm och kolla klart filmen, sen blir det sängen för Frida eftersom det är skola imorgon! :)

Ha en fortsatt bra söndagkväll alla :)

// Frida «3


Soliga söndag

Igår var jag och Alexander ute på Nova Lund och shoppade lite..
Han handlade 3 t-shirts, 2 shortor, 1 kofta och 2 par chinos. Väldigt snygg är han också i sina nya kläder ;)
Jag handlade två par byxor, en magtröja, ett linne och några strumpor (som alltid behövs).

Magtröjan från H&M, pris 149:-
Ljusa Jeans från Ginatricot, pris 199:-
Jeans från H&M, pris 199:-
Linne från H&M, 49:-

Det var detta som jag handlade :) Är super nöjd!

Idag har jag köpt ett par byxor till linn son hon jättegärna vill ha och jag och Alexander har även handlat lite mat så nu blir det en massa matlagning. ha det bra så hörs vi sen!


Paniken börjar närma sig..

Idag är det 98 dagar till sydenten, börjar bli lite smått panikartat..VAD SKA JAG GÖRA EFTER STUDENTEN???? Ja jag ändrar mig varje vecka om vad jag vill göra :/

Idag har dagen gått rätt fort, vi har fått en uppgift på religionen att göra ett informationsblad/reklamblad av en buddhistisk produkt/tjänst så jag och Linn ska göra ett om YOGA!

Jag och Linn kom några minuter sent till naturen idag också, men det var för att Linn int ekan hålla tiden... ;)

Nu ska jag ner till Arlöv, bye bye!


Nu kommer våren

Jag såg igår efter att jag lagt in bilderna att det blivit lite fel, men jag har rättat till det nu :)

Idag var det praktik igen, jätteroligt faktiskt. Jag sitter och göra arbetsbeskrivningar till Control Towers kunder, hur man gör med bokningar och sånt och på det sättet så lär jag mig också en massa. Och eftersom jag lär mig jättemycket så kan man ju hoppas att det är mig som dom tar in som sommarvikarie, eftersom jag har sett hur alla på avdelningen har önskat semester så lär det behövas :)

Nu ikväll så har jag pratat lite med älskling, sedan blev det hem till farfar för en fika undertiden som Joel spelade badminton :) Just nu sitter jag här och kollar även på One tree hill, älskar den serien, har sett alla avsnitt hittils och har alla boxar som kommit ut, så just nu har jag börjat om från början igen :)

Men nu blir det inte mer skrivande här, får se om det blir något i helgen :) Annars får ni alla ha en trevlig helg för det ska jag ha :)


// Frida «3


Helt fel i dagarn..

Jag får för mig hela tiden att det bara är tisdag idag, men sen kommer jag på att jag har varit på praktik och kommer då på att det är ondsag ^^ hehe allt blir fel när man kommer hem från semester en måndag :)

Idag har det som sagt varit praktik, väldigt roligt idag och jag längtar riktigt tills jag ska dit imorgon :) Men jag längtar ännu mer tills fredag då jag får träffa min älskade Alexander igen! Saknar hon så sjukt mkt!

Idag har jag inte så mycket roligt att berätta tyvärr så därför lägger jag upp några bilder från semestern istället :)


Joel och ALexander vid gaten på kastrup, vi väntar på att få gå på planet.


Mamma & Pappa på bussen till hotellt

Första lunchen på hotellet

Älskling och hans bok vid poolen första dagen.

Joel & Alexander bryter arm.

Det fick bli sista bilden för nu, kommer fler en annan dag. Mamma har en del bilder i sin kamera också så :)

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

// Frida «3


Gran Canaria 21/2-28/2

Jaha då vart man hemma och i skolan igen efter en veckas semester... Jag kan ju börja från början om vad vi gjort under semestern..

Måndag 21/2
Vi gick upp kl 04.00 åt frukost lite snabbt, stoppade ner det sista i väskorna och sedan stängde och låste dom. Därefter var det dax att packa ut oss i bilen och köra ner till Köpenhamn/Kastrup. I bilen var det väldigt trött, hade inte fått/kunnat sova så många timmar. När vi kom till kastrup skulle vi hitta parkeringshuset vi skulle stå i och sedan en bra parkering, och det gick snabbt och lätt. Sen gick vi och checkade in och gick bort till gaten vårt plan skulle gå ifrån. Jag satt mellan Joel och Alexander, det va bra så jag kunde lägga upp benen så flygresan blev inte så jobbig för mig iaf (a)

När vi kom fram gick det fort till hotellet och sedan blev det ner till poolen sista stunden på dagen :)

Tisdag 22/2
Jag vaknade vid kl 9, och då hade mamma, pappa och alexander varit ute och gått en runda på stranden. Sen blev det att klä på sig och gå ner till frukosten, därefter gick vi upp och gjorde vid oss för att lägga oss vid poolen. Där låg vi fram till lunch, vi åt och sedan blev det en liten stund till i solen. På kvällen så gick vi en runda i staden och hittade lite shopping center och annat trevligt. När vi kom tillbaka blev det lite spel och sedan sängen.

Onsdag 23/2
Jag vaknade runt kl 8 idag och det var min tur att gå men mamma o pappa en runda på stranden. När vi kom tillbaka åkte jag upp på rummet och hämtade Joel och Alexander. Sedan blev det en stund vid poolen, men det blåste en del så jag gick upp på rummet ganska fort igen. Spelade lite spel med mamma och pappa sen var det nästan lunch. Sedan var det inte mycket mer att berätta om den dagen, det var sol och bad som gällde då också.

Torsdag 24/2
Vi vaknade som vanligt vid kl 9, mamma o pappa gick nu själva en runda. Vi åt frukost, låg vid poolen, åt lunch och sen blev det en runda till stranden några timmar och där badade även jag och mamma :) Jag och Alexander gick upp vid kl 16 för lite fika sedan blev det duschen. Mamma och pappa gick och åt middag med mammas chef och jag, Joel och Alexander gick och shoppade lite.

Fredag 25/2
Idag började vi med att springa ner till frukosten, sen blev det bussen till en marknad i Puerto de Mogan, mycket varmt och mycket trevligt. Det blev lite shopping, bl.a jordgubbar, mmmmumms! Sen när vi kom tillbaka blev det lunch och sedan stranden. På kvällen så gick jag o Alexander ut på restaurang, sedan mötte vi upp mamma, pappa och Joel och det blev lite shopping och spel i sån "spelhåla" ..

Lördag 26/2
Det blev att gå en runda till Yumbo center idag med mamma och Alexander, det tog ca 15 minuter att gå dit, det var stort med inte så rolig shopping..Vi hittade även hotellet som Alexanders mamma ska dansa på om 1,5 vecka som låg precis bredvid. När vi kom tillbaka till hotellet så blev det lunch och sedan stranden några timmar. På kvällen blev det en fika på Café la Paris, eller vad de hette och de andra tre spelade minigolf  :) Därefter blev det att äta middag på en italiensk restaurang (mamma rosa) och sedan lite spel igen.

Söndag 27/2
Sista dagen, blev poolen och stranden, på kvällen blev det mat på hotellet och sedan gick vi och shoppade det sista vi var sugna på att få med oss hem, JOel var väl den som var mest handlegalen den kvällen ^^ När vi kom tillbaka blev det lite spel på rummet och sedan sova.

Måndag 28/2
Idag vaknade vi vid kl 8, började packa väskorna, åt frukost, packade färdigt och sedan var det dax att checka ut. Planet lyfte vid kl 14:30 och innan dess blev det burger king. Vi landade kl 21:10 typ och var hemma vid kl 23:45 och då blev det rakt i säng för att jag sedan skulle upp till skolan.



Nu sitter jag här med linn, vi ska strax in på lektion, har två lektioner till diag sedan bär det hemåt igen och packa upp mina saker. Då kommer även bilder, pusshej!