Suuunday

Ännu en söndag då ja! Igår så hade vi fullt upp här hemma med framplockning, strykning, packning & tvättning..Det blev en del gjort men långt ifrån allt, ikväll packar vi nu det sista, och jag har suttit hela dagen och fixat musik och ljudböcker till alla..Nu blir det duschen sedan lite städning..

Vi får väl se om jag kommer åt någon dator under semestern, annars får ni alla ha ett riktigt skönt sportlov :)

// Frida «3


Recipe for disaster! (2)

Här har ni Recipe For Disasters MySpace sida där de lagt upp sina låtar, och jag tycker verkligen att ni ska gå in och lyssna, ni kommer inte att bli besvikna!

http://www.myspace.com/recipefordisastersweden


Recipe for disaster!

Hellu, det blev ju inga bilder igår eftersom datorn inte ville samarbeta..Men nu kommer det lite bilder i slutet, jag LOVAR!

Idag är det ju fredag och jag hade sovmorgon till kl 12:30, fick ordentlig sovmorgon, kollade lite One Tree Hill, duschade och åt frukost i lugn och ro. Sen hade jag sån tur att pappa skulle in till Helsingborg och lämna bold (som precis ligger vid skolan) så jag fick skjuts, gött! Jag hade naturkunskap som var väldigt roligt, vi hade läxförhör som typ en mini tävling ^^ Sen gick vi vidare och hade sista religionslektionen med Pernilla, som är vår svenska & religions lärare, har haft henne i 2 år nu! Hon gick på mamma ledighet nu för hon ska få barn om typ 2-3 veckor, så vi tjejer hade lagt ihop till en liten present till henne som hon verkade väldigt glad över :)

När vi slutat så tog jag bussen bort till mammas jobb, hon fiskade upp mig där sen körde vi och köpte lite fika (paj & vaniljsås + en kladdkaka) muuummmmmss! Men när vi kom hem så var alla så hungriga att det blev middag istället, sen när vi dukat av den så kom Niklas och drack kaffe och fikade lite, han hade lämnat av Viktor i Höganäs för dom skulle väl fixa lite inför spelningen antar jag..Men iaf så satt vi här till kl 19 sen körde vi in till Höganäs vi också, så mötte vi mormor där! Vi gick in och kollade på edras spelningar, röstade och sen åkte vi hem igen och då hade vi Alexander med oss hem eftersom han kom undertiden vi var i Höganäs så han också kunde kolla på Viktor! HAns band heter förresten, Recipe For Disaster. Men nu blir det lite bilder!


Jag i mina nya snygga solbrillor som kommer att användas på Gran Canaria!


Recipe For Disaster @ Popcorn på The Tivoli 16/2


Joel & hans klass under deras teater uppspel @ Eric Ruuth 17/2


Mina nya converse, såå fiiina!

Men ha det bra, och trevlig helg!

// Frida «3


Thursday, i don't care about you!

Förlåt förlåt förlåt! Jag vet, jag har inte varit inne och uppdaterat på väääldigt länge...skäms Frida! Vi kan ju börja med att i tisdags var jag i skolan mellan kl 8-20, så jag stack alltså hemifrån kl 06:45 och kom hem vid kl 20:45, det kallar jag lååång dag! Det tråkiga var att det var inte alls mycket folk på öppethus, vi fick sålt för lite mer än 600 kr tror jag, och det är väl tack vare Linns föräldrar, min mamma & Alexander ^^ haha..

Igår sov ju älsklingen hos mig, så det blev att ställa klockan tidigt, den ringde redan vid kl 04:30, för han skulle köra ner till sitt jobb vid kl 05:15 typ, fast det blev lite senare för han var trött :) Jag somnade om en stund till, gick upp vid kl 7, åt frukost och gjorde vid mig, sen bar det av till praktiken, en rolig dag, fast dock inte så mycket att göra..När klockan blev 16:15 så körde jag därifrån, hämtade mamma och åkte ut på väla, vi gick där en runda och kollade, jag hittade några jeans jag vill köpa sen, men det får bli efter semestern för som när vi var på Lanzarote så hittade jag billiga fina jeans där, kanske har samma tur här? :) Iaf så åt vi, mamma tog en kycklingsallad och jag tog nudlar med kyckling, gott! Sen gick vi in på H&M där mamma köpte en fin tunika och jag en mascara :) (jag vet mamma, du betalade den!) Efter en stund så körde vi ner till stan, parkerade vid The Tivoli och mötte upp pappa, Joel, Anette (moster), Niklas (mosters man) & August (kusinens kompis), för vi skulle alla in och kolla på Recipe for disaster (Viktors band) som var med i popcorn. Dom var sjukt bra, fick med sig hela jäkla publiken, men tyvärr gick dom inte vidare, däremot Viktors lärare, som deltod i ena bandet gick vidare och dom var också väldigt bra :)
Vi kom hem vid kl 22:45 typ och då var det bara sängen som gällde ^^

Idag har det varit praktik igen, så det var upp tidigt ännu en dag..Idag hade jag en del att göra på förmiddagen, sen hade vi lunchmöte, och därefter hade jag inte så mycket att göra så jag letade lite info till min sista fråga på APU-rapporten, så nu är den helt färdig! När dagen var slut där, så körde jag och hämtade mamma, sedan släppte hon mig vid Höganäs Outlet, skulle in och lämna CV till det nya Lager 157, så jag gick in där och mamma körde hem så länge. Där träffade jag först på Lotta som också lämnat CV där, sen när jag kom in så träffade jag på Patricia & Susanne :) Det var väldigt längesedan man såg dom, men roligt var det iaf :)  När jag väl fått lämna mitt CV så kom mamma & pappa och hämtade upp mig, sen bar det av till Eric Ruth och kolla på Joels teater! Dom har haft kulturvecka denna veckan och då blev det föreställning ikväll, mycket trevlig och rolig sådan!

NU sitter jag här, har satt i mobilen i datorn, fått in lite bilder, så här kommer några i slutet! Ska även uppdatera min telefon, jag vet att jag är väääldigt seg med det, men jag tycker inte om min dator så mkt, så får väl göra något åt det när jag kommer hem från Gran Canaria! På tal om det så har jag inte ens börjat packa än...duktigt Frida!

Imorgon är det äntligen fredag, sen lov! Så då börjar jag kl 12:30, har två lektioner och slutar kl 15. Sen blir det hem och sedan på kvällen så ska vi in till Eric Ruth igen för då ska Viktor och Recipe for disaster vara med i Rockkarusellen!

Men nu blir det lite bilder..
Trodde jag..jaha datorn vill inte ladda upp några bilder :( Jag får försöka lite till men uppdaterar detta så länge så ni har något att läsa!

/ Frida


Öppethus

I morse så fick jag och mamma halvspringa  till bussen, men vi hann med iaf. Sen när jag kom till skolan så hade jag matteprov, som jag klarade, och mycket är nog tack vare Oskars förklaringar :) TACK!

Sen hade vi håla och hjälpte tvåorna med sitt företag, och sen blev det lite svenska :) Därefter var det lunch, och sen satt vi och väntade på livskunskapen och då va det någon som startade brandlarmet! Kallt som fan att stå ute.. Nu väntar historian sedan blir det att förbreda till öppet hus somm börjar kl 17-20, då ska vi ställa ut vårt företag, vi säljer ljus och ni måste alla komma och köpa av oss :)

Ikväll kommer även Alexander hit, han kommer även inom öppet hus och ska köpa ljus av mig, mamma kommer också in en runda, sedan åker hon med ALexander hem, så får jag ta bussen hem sen ikväll :(

Men nu börjar historian, vi hörs kanske sen, annars immorgon någon gång!

// Frida «3


Monday, i don't care

Nu sitter jag i skolan och väntar på att första lektionen ska börja, om ca 30 min.. Jag var uppe tidigt idag för en gångs skull, och tog tåget redan kl 06:30 så fick jag skjuts av älskling dit och sedan slapp jag byta tåg i lund, skönt!

Igår efter att jag pluggat och älskling varit uppe med alla sina saker på vinden och även sågat upp lite trä som ska hem till mig sen som bränne, så gick vi en runda till malmö & tillbaka, det blev en runda inom NetOnNet också, men vi hittade inget roligt :/ När vi kom hem så hämtade älskling bilnyckeln så körde vi och handlade Ben&Jerry's (y) Därefter blev det hem och påbörja maten samtidigt som vi skulle sortera hela gardroben, inte lika roligt, men det gick rätt fort! Sen blev det äntligen mat och även en film, och till efterrätt blev det en god ben&jerry's !

Idag är det som sagt alla hjärtans dag, men den firades med en runda till mobilia & lite shopping och en god fika istället, fast förhoppningsvis så finns det en överraskning till älskling när han kommer hem från jobbet idag, och jag skulle få något litet av han i morse men det glömde vi bort så jag får det imorgon istället :)

Idag har jag sån jättelååånåg håla vid lunchtid så då blir det troligen en massa religionsplugg eftersom vi har prov sista timmen :/ Men det ska nog gå bra :) Nu hoppas jag att någon jag känner kan komma till skolan så jag har någon att prata med (a)

Ha en bra dag

// Frida «3



Söndag = Pluggdag

Jag kan börja uppdatera er med vad jag gjorde i fredagskväll, igår och sedan kan vi ta vad som händer idag!

I fredag kom jag ju som sagt till Aelx, vi gick en runda på BC (burlövs center) men hittade inget mer än solglasögon & gladd på mc donalds ^^ Sedan handlade vi lite så vi kunde göra mat, men varken ALexander eller Chrisitian var hungriga, så det blev ännu en runda till BC för att köpa lite  nudlar med kyckling till mig, gooottt! Sen åkte vi hem till Lena och Lasse, satt och snackade och kollade på let's dance, väldigt trevligt!

Igår vaknade vi vid kl 9;40 fast vi hade redfan tänkt att vara iväg då :/ Så det blev upp snabbt göra vid sig, sen kom vi på att vi ville till mobilia, och som tur var så skulle Lena & Lasse också dit så vi fick skjuts! Sen satt dom och fickade med sina kompisar och "gubbarna" som de kallar dom ^^ Och jag och Alexander gick en runda och shoppade lite, blev nya påslakan till älsklings säng, massa filmer, en fika, en bebis dress och böcker! Sedan kände vi oss färdiga, och det var även Lena och Lasse så vi började köra hem, men då blev det en runda inom en märkesoutlet och där inne köpte jag ett par nya LÅGA Converse (lila) och vars två badshorts till pappa och Joel! Alexander köpte en vårjacka, väldigt mysisg och sedan två par badshorts han med! Och dom hade ashäfitiga converse med AC/DC men de fanns ju såklart inte så dom passade älskling :/ men men

Idag blir det mest plugg eftersom det är massa prov i veckan, eller ja 3 st.. men har ett imorgon! Sen ska jag hjälpa Alexander med saker upp till vinden och sedan rensa hans gardrob, inte lika roligt (a) Sen får vi se vad vi ska göra ikväll :)

Ha en trevlig söndag! och bilder kommer, jag ska bara orkat läga in dom ^^

// Frida «3



Friiiiday!

Då vart det fredag igen, skönt! Denna veckan har gått väldigt fort. I måndags var det vanlig dag, sen tisdags var det ju projektdag, i onsdags var det praktik och igår var det mässa. Såna veckor kan jag ha alltid! Idag slutar vi halv två, sen ska jag ta tåget ner till älskling, blir väl att gå en runda på BC tills han slutar kl 16 :) 

Men nu ska jag fortsätta här i skolan, skriver mer ikväll!


// Frida «3


Utbildnings mässa

Hejhej förlåt för att jag inte skrev igår, men kände inte riktigt för det bara. Iaf så var jag på praktik och det var kul, sedan  när jag och mamma kom hem så fikade vi lite med pappa innan han skulle iväg på hockey, se rögle, som vann. Jag och mamma körde och hämtade Joel, sen beställde vi PIZZA! gott var det också, så undertiden vi åt så kollade vi på film, Next, jag och Joel hade redan sett den några gånger, för den är ju något år gammal, men den är fortfarande lika bra! När den filmen var slut så kollade jag och mamma klart på Eat, Pray, Love för den såg vi aldrig färdigt i söndags så.

Idag är det ingen praktik, för vi ska på en sån utbildningsmässa på Stadsteatern i Helsingborg, som är typ obligatorisk för alla 3:or i kommunen. Så det blir intressant, ska träffa de andra tjejorna där inne vid kl 12, så får väl se vilken buss det blir, har inte bestämt mig!

Nu ska jag äta färdigt min frukost och hoppas på att Alexander ringer snart när han har frukost, saknar honom super duper mega mycket! Men vi träffas som tur är imorgon :D

Ha det bra!

// Frida «3



En aning blåst?!

Känner mig en aning blåst idag, kan väl bero på vädret som vi fått..det hade tydligen stormat inatt men som vanligt märker inte jag någonting där nere i underjorden ^^ En sak jag dock märkte när jag vakna var att vi hade sjukt kallt i köket bland annat, när jag gick upp för trappan var det som att gå igenom en vägg och sen kom det kalla, men vi hade bara 16 grader så kanske inte så konstigt att jag frös om tårna??

Igår orkade jag inte uppdatera er så mycket, men iaf så hade vi en låång håla, så jag ringde till mamma och kollade om hon ville ha lunch, och det ville hon. Så jag åkte upp på hennes jobb med två sallader (grkisk till henne och kyckling till mig) så satt vi där och mumsa på det! Sen var hon så snäll och sa att jag fick lov att ta bilen tillbaka till skolan så kunde jag köra hem sen, så tog hon bussen, vadå snäll mamma?! <3 Jag körde som sagt tillbaka för min sista lektion, och sedan bar det av hemåt, blev en runda inom city gross, pappa skulle ha snus, men det var nära att han fick sirap (a) haha men sen kände jag att eftersom jag bjudit mamma på lunch så fick jag ju bjuda pappa och Joel på fika, så jag köpte med mig semlor hem till dom och ett vanljhjärta till mig så hade vi lite fika.

Nu sitter jag i vårt vardagsrum framför spisen som pappa tänt, väldigt varmt och skönt! Så vi inväntar Joel från skolan så vi kan fika, sen ska jag och pappa köra en runda. För idag hade jag bara skola mellan kl 9:30-12:30 för vi hade projektarbetes dag, och vi fick jättemycket gjort, skönt!

Nä jag får väl bli lite social till min kära far nu då!

Ha det bra, och blås inte bort!
// Frida «3


Monday bloody monday

Måndag igen..blev ingen uppdatering igår, men iaf så gjordes inte så mycket. Kollade på film, gjorde lite läxa och sedan på kvällen tog jag, mamma & pappa en tur hem till min faster och hälsade på.

Idag började dagen med livskunskap och vi hade massage, inte fel ju! Nu ska strax historian börja sedan blir det en låååång håla till 13:50 :/ Får väl se vad man kan hitta på då..

Men nä nu börjar lektionen, så skriver mer sen!

// Frida «3


Lööördag!

Idag vaknade jag kl 6, man kan fråga sig varför man gör det på en Lördag?! Men iaf så vaknade Alexander snart där efter, så då gick jag och duschade sedan kollade vi på film tills de andra vaknat och vi då kunde gå upp och göra lite frukost.

Vi började sedan kolla på "I rymden finns inga känslor" men hann inte se klart den för att pappa, Joel och ALexander skulle in till Helsingborg och spela badminton. Så då åkte jag och mamma till moster och kusinerna i Bjuv, för jag skulle få lite hjälp med matten. Väl när vi kom dit så var både mormor, Sofie & Viktor (kusiner), Sofies pojkvän Oskar och även kusinernas farbror Andreas och hans 3 barn där och hälsa på, så det var fullt hus. Sofie visste nog inte riktigt hur hon skulle förklara matten för mig så hon överlät det till matteproffset själv, Oskar, och han är verkligen jätteduktig och förklarade skitbra, så nu kan man nog räkna med med ett VG på provet iaf..haha såg ni så rolig jag var där "räkna med ett vg" haha.. Sen när vi satt där och fikade och pratade lite, så fjäskade Viktor lite med mamma att han tyckte att vi kunde åka och kolla på hans hockey match sen, så det blev även en tur ut till Åstorps ishall för en match, men då hade vi varit hemma om och hämtat pappa och Alexander som också ville följa med. Tråkigt nog så förlorade dom, men det är bara att ta nya tag till nästa match!

Nu sitter jag här, har gjort färdigt salladen till min och mammas kyckling & bacon sallad som vi ska ha till middag medan hon har gjort middagen till de andra tre. Men nu blir det mat och lite melodifestival, får ju kolla om det finns några bra bidrag.

Trevlig lördag på er alla!

// Frida «3



Friday, I'm In Love

Är hemma och sånt, har passat på att fikat lite med mamma och pappa. Skolan idag har väl varit rätt så bra, efter det så blev det en runda till väla, men de hade inte vad jag sökte där, tråkigt nog :/ Iaf så åkte jag upp på mammas jobb och väntade där sista halv timmen på henne innan hon slutade, så det blev lite fika då också, fast det var inget jag var direkt sugen på så jag höll mig till min milkschake (??) jag köpt på mc donalds, goootttt!

När vi väl kom ifrån mammas jobb så blev det en runda inom city gross för att köpa lite läsk och några festis (y)

Nu inväntar jag bara älskling, han hoppade på tåget för typ 15 minutersen, så han är väl här om typ 1,5 timme, saknar honom så..Där efter får vi äntligen ta del av pappas middag (förrätt + huvudrätt) som han planerat idag, vilket blir räkmackor till förätt och fläskytterfilé med hasselbackspotatis och sås till huvudrätt, mmmums! Sen får vi väl se vad Alexander bjuder på för efterrätt för det är han som ska stå för den tycker mamma ;) men hon skoja bara, får se om det blir någon efterrätt över huvud taget ^^

Nu ska jag nog göra färdigt religionen, eller bara lägga mig framför tv;n en stund...lutar nog mot tv;n ^^ Men jag kanske kommer in och skriver något mer här ikväll, vi får se !


// Frida «3


Ben & Jerry's

Sitter här nu med lite Ben & Jerry's, kollar på American Pie The Wedding och gör lite ARL läxa :) Har varit på praktik idag också, var väldigt roligt idag, fick lära mi en del nya saker och jag fick även göra en massa olika saker.

Imorgon är det skola igen, och även FREDAG! Blir inte så jättelång dag i skolan ändå, bara till halv två, när vi annars brukar sluta vid kl tre, så det är väldigt positivt! Det blir då en runda till väla efterskolan, måste söka efter alla hjärtans dag present till älskling!

Idag har jag även fått min bikini som jag beställde, och den är verkligen skit snygg, och sitter jättebra, så jag är hur nöjd som helst! Nu återstår bara att betala den, men som sagt nu har jag en bikini till Gran Canaria :)

Nu blir det inte mer skrivande här,


// Frida «3


Saker jag vill ha från ginatricot!




Jeans: 499 kr
Tunica: 199 kr
Poncho (elr vad kallar man en sådan?): 299 kr

Får se vad det blir när jag kommer ut på väla på fredag ;)


Forest Fruit Tea

Jaha sitter här en onsdag kväll och dricker lite te, gott! Idag har det varit praktik hela dagen, det är rätt skoj, och rätt skönt att få slippa skolan! Jag praktiserar på DSV Road AB i Helsingborg, kontoret ligger på Ättekulla industri område, och jag sitter på en avdelning som heter Control Tower. Många tycker att det verkar tråkigt att vara på kontor, men jag trvis väldigt bra! Det passar mig utmärkt.

När jag och mamma sedan körde hem så blev det en runda inom ICA, jag skulle ha lite champinjoner, mmmmmus! ellerhur linnsan ;) Vi köpte även två burkar Ben & Jerrys! Så det blev lite kaffe och glass tillsammans med pappa när vi kom hem. Sedan åkte de iväg på hockey, och jag körde och hämtade Joel på konfirmations läsningen..När vi kom hem så värmde vi lite rester från chilli con carnen, och åt de med nybakta baguetter! Vi tog oss friheten att sitta inne i tv-rummet och kolla på vänner samtidigt, och det sitter aldrig fel..fast att vi kan alla avsnitt utantill (a)

När vi sedan ätit färdigt så dukade vi av och jag ställde mig och gjorde lunch till mig och mamma tills imorgon. Det blev wokade morötter, lök, champinjoner och majs tillsammans med kyckling! sååå gott det kommer bli, längtar redan tills jag ska få äta det!

En annan sak jag kom på nu som jag måste berätta också är att när jag och mamma gick i affären så blev vi jättesugna på grillad korv med bröd. Så om det är fint väder nu någon dag så blir det grillad korv till  middag! Och då kan man verkligen säga att grillsäsongen har kommit!

Nä nu sitter jag bara här och skriver, har kollat runder lite på andras bloggar och snackar samtidigt lite med älskling på msn, saknar honom så sjukt mycket!

Men nu ska jag nog gå in och lägga mig i soffan och starta en film! Ni andra får ha en fortsatt trevlig kväll!


// Frida «3


Bikini dax!

Då fick jag ääääntligen beställt den bikinin jag velat ha sen innan jul! Hoppas bara att jag får BÅDA delar denna gången, och att de inte räknat fel i lagret som förra gången så jag bara fick underdelen...



Iaf så är det denna bikinin som jag beställt, tyckte att jag behövde en ny nu när jag snart ska iväg till Gran Canaria :) Så håll nu tummarna för mig!


Welcome To Burlesque

Jaha då är man hemma från en lång skoldag..tisdagar är inte min bästa vän precis! Satt och lyssnade på någon gubbe (författare) som skrivit den boken "Från King till Obama" eller vad den hette, och det var nog den segaste föreläsning jag varit med om..Alltså gubben var det inget fel på i sig, han kunde väldigt mycket och hade bra fakta eller vad man säger, men han var väldigt tråkig att lyssna på...

På lunchen så stack jag, Linn och Matilda ner till donken och åt, där träffade vi på Lotta som var duktig och köpte thaimat istället, som såg väääldigt god ut :)) Så vi satt och åt sedan blev det att åka upp till skolan igen, fast Lotta hade såklart tur och fick åka hem.

Nu sitter jag här med en kopp te och kollar när pappa skalar potatis, det blir liksom potatis, fiskpinnar och spenat idag till middag och jag är vrååål hungrig! Sen ikväll blir det en runda till höganäs eftersom Joel ska spela badminton, så åkter jag med mamma och pappa för de ska handla och gå en runda, och jag behöver verkligen komma ut och röra på mig...

Nä men jag får väl hjälpa till lite med maten nu..så kanske jag skriver en runda till ikväll?!

// Frida «3