Malmöfestivalen

Igår så vaknade jag hemma i min egen säng, åkte iväg till Mölle och jobbade tills att klockan var typ kvart över fem. Sen var det snabbt hem för att fixa iordning sig lite och packa ner lite saker som skulle ner till Alexander och sen körde jag ner.

Klockan kvart i sju parkerade jag bilen och klockan sju så hämtade Lena & Lasse, mig och Alexander för att bege oss in till Malmöfestivalen. Snabba ryck där :P När vi väl kom in dit och hittade parkering så blev det att leta upp mat. För mig blev det kinabox och för Alexander blev det Langos OCH kinabox..

Efter det så hittade vi Lindskog, Alicia, Nordh, Matte, Linus & Robin, blev att vi vandrade runder en stund för dom skulle hitta en bankautomat som inte hade en mils lång kö eller var trasig, vilket inte var så lätt. Sen bestämde sig Alexander och Matte att de skulle åka karusell, så jag gick med dem och kollade medans de andra åt lite :)

Sen efter det flöt kvällen ihop rätt bra, det blev Hardcore Superstar, sen gick vi och satte oss på något ställe på gustav, och satt där tills de stängde. Det var då meningen att vi skulle ta tåget hem, men det missade vi på minuterna, och såg att nästa inte gick förräns om två timmar...Så det blev att leta upp en buss och ta bussen hem istället, vilket också gick bra, då Nordh passade på att ta sig en hamburgare på BK (Y)

Idag så vaknade jag, gick in i duschen och sedan åt frukost, medan jag hade en halft levande/halft död i sängen som nog inte mår speciellt bra idag, haha! Jaja jag ska försöka få i han lite mat nu, sen ska jag försöka få ut honom en runda i det fina vädret :)

Men måste gå nu, vi hörs sen. Kommer kanske upp någon bild då också :)


en lördag i augusti

En helt vanlig lördag...näää vänta nu, det är det ju inte alls, för jag är ju ledig :D vilket jag är överlycklig för, har sovit till kl 11 vilket var underbart :) Sen har jag fixat min dator, förra veckan ändrade jag om på mitt rum för att jag fått en ny dator av Alexanders pappa, och sedan kopplade jag in den, men man var tvungen att ha någon sån typ nätverkssändare för att kunna koppla den till bredbandet, så det beställde jag och fick hem i veckan :) Så idag har jag installerat de3tta och sitter nu överlycklig vid min nya dator som är toppenbra (y) 

Förra fredagen började jag bli väldigt förkyld, vilket förvärrades förra helgen väldigt, så jag köpte host medicin i måndags vilket inte har hjälpt, men idag är det nog ändå en av de bättre dagar :) Fast det tråkiga är att pappa jobbar :( Hade ju velat ha honom hemma... 

Iaf så känner jag för att baka kanelbullar idag, så ska nog klä på mig lite och fråga mamma om inte vi kan åka och handla så jag kan baka lite :) gott! Har varit så baksugen hela veckan men inte orkat, så det ska bli kul idag :)


Men nu ska jag dra mig vidare..


// Frida


Dag 15: Mitt favoritplagg

Så då vart vi inne på den sista sån här saken, sen slipper ni det.

Mitt favoritplagg är lätt mjukisbyxor, jag älskar det, hade kunnat levas i mjukisbyxor :) Hade de inte varit för att man måste klä sig lite stilrent på jobbet så hade jag haft mjukis varje dag där med ^^ haha använder såna varje chans jag får :)
Men men jag behöver väl inte säga mer, ha det så bra så hörs vi någon gång :)


Dag 14: Mina favoritskor

Denna var väldigt lätt! Mina favoritskor är mina svart converse som jag köpte den 29 juni 2010, hade varit väldigt tveksam till converse många år, tills det tillslut blev att jag köpte ett par. Jag hade på mig dom på min uppkörning dagen efetr och den gick ju toppenbra, sedan dess har jag knappt använt några andra skor. Dessa blev nämnligen inte bara min favoritskor utan även mina turskor :) 

Jag har ju såklart använt andra skor också, har köpt 3 par converse till, bla ett par som jag hade på balen och ett annat par som jag hade på studenten, och dessa använder jag ju till vardas också men de svarta är fortfarande favoriterna och kommer nog alltid att vara :)


Dag 13: Vad gör jag om 10 år?

hmm.. ja nu är jag snart färdig med dessa "dagar"..men vad gör jag om 10 år? Jo jag är gift, har förhoppningsvis barn och jag vill ha ett jobb som jag trivs på, hade ju kunnat säga att jag skulle vara VD eller något sånt för ett stort företag och att jag får bestämma mina egna arbetstider, men hur stor är den chansen? Nä man får lov att drömma men jag vet inte vad jag gör. Om jag ska börja läsa till något så är jag ju förhoppningsvis klar med det om 10 år ^^ HAHA


Dag 12: Mitt drömresemål

Hmm...jaa jag har ju varit i Thailand så det kan jag ju bocka av listan, men jag skulle vilja till USA någon gång och jag skulle vilja till Hawaii :) Men något sånt drömresemål har jag nog inte :)