Femme Fatale

Enda sedan jag var 6,5 år har jag haft en stor idol som alltid funnits nära hjärtat! Inte så långt efter min 7 årsdag när jag åkte hem från mitt gymnastikläger som jag varit på i en vecka utan mina föräldrar, så fick jag min första skiva med idolen, jag var överlycklig. Skivan spelades hela vägen hem och jag fick till och med sitta fram! Nu efter 12 år, så ska jag äntligen få gå och se idolen LIVE! Även fast hon har haft sina nedgångar så tycker jag om henne, och just nu är hon på topp igen med några toppenlåtar! Och jag tror att ni alla vet vem jag snackar om...

Jooo såklart är det BRITNEY SPEARS! Jag ska i Oktober, tillsammans med mamma (hoppas jag) gå och se henne på sin Femme Fatale Tour, och hon skulle från början bara komma till Stockholm så vi tänkte först boka och åka dit, som tur var så väntade vi, för hon kommer nämnligen till MALMÖ!!! Och jag är så jävla glad rent ut sagt :D Mamma bokade biljetter imorse när de släpptes och jag var inne och kollade nu vart vi skulle sitta och det är jättebra platser :D ÅÅÅÅH! FAN VAD JAG HAR LÄNGTAT EFTER DETTA! OCH NU VÄNTAR JAG BARA PÅ ATT DET SKA BLI OKTOBER!!!!



Nu sitter jag här och lyssnar på hennes senaste skiva på spotify, och den är as bra :D
Men nu ska jag fortsätta med att lyssna & sjunga för min söta älskling!

XOXO...Frida


Dag 2 - Presentera min familj

Jaha då vart det dax att presentera min familj..Jag har en underbar mamma, Pernilla, som fyllde 40 år för en månad sen, en riktigt ungdom med tanke på att jag är 19 år. Hon är snäll, rolig, omtänksam, ställer alltid upp & är världens bästa. Hon jobbar heltid på ett företag som heter Delifrance, i helsingborg, där hon bland annat säljer baguetter, gott!

Min pappa, Mats fyllde 42 år i början på Juni, också en ungdom ;) haha han är så jäkla rolig, snäll omtänksam, ställer alltid upp, ja han och mamma är väldigt lika på alla de punkterna, och han är självklart världens bästa! Han jobbar på ett företag som heter Gössarps Maskin Station, där de kör lastbilar, traktorer, grävare, tröskor, ja lite allt möjligt, men han tycker att det är roligt så :)

Jag har en lillebror, Joel, som fyllde 15 år för snart 2 månader sen, han kan vara jobbig ibland, men han är alltid världens bästa bror. Han är snäll, rolig, ja allt det där. Och vi har riktigt kul tillsammans även fast vi kanske bara tittar på film och säger 3 ord till varandra. Vi har aldrig bråkat särskillt mycket vilket är skönt för vi kommer väldigt bra överrens. han har precis slutat årskus 8 på grundskolan, och ska i augusti inleda det sista året innan gymnasiet, vilket jag tycker ska bli spännande eftersom han är väldigt duktig i skolan :)

Jag skulle lagt in bilder, men det får bli en annan dag då jag inte har bilder på denna datorn :)

XOXO....Frida



Gå in och rösta på min klänning!

Jag är med i en tävling på Nelly.com, och jag tycker att DU ska gå in och rösta på MIN klänning :) Länk finns under  :*

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=DLfT98StPly9dtrbBzX4b44XbtkgF0iJKCaG0szOSnMvV2LUqiOF#Gallery


Dag 1: Presentera mig själv

Jag heter Frida Sara Josefin Andersson, är 19 år sedan 1 månad & 1 dag tillbaka. Jag bor i Nyhamnsläge med min mamma, pappa & lillebror. Jag har en pojkvän sedan 2 år & 9 månader sedan, och vi har även varit förlovade i 9 månader. Han bor nere i Arlöv så det är en bit att åka, men det fungerar! Just nu i sommar så jobbar jag nere i Arlöv hos hans mamma på Baldwin Jimek, och då passar jag även på att bo där på vardagarna.

 

Jag är en glad tjej som tycker om att jag ger gärnet när jag väl tagit på mig att göra något. Jag försöker att alltid tänka positivt och biter kanske även ihop lite mycket när saker och ting går mig över huvudet. Jag är även den som aldrig ger mig, och har väldigt svårt för atterkänna att jag har fel, vilket inte är så bra.

 

När jag fyllde 16 år så slutade jag på fotboll, som jag spelat sedan 9-10 års ålder, jag har saknat det väldigt mycket sedan dess, och funderar starkt på att påbörja det igen, men det blir svårt när jag jobbar nere i Arlöv och isådall hade tänkt spela i Höganäs om jag fått såklart. Annars tycker jag om att läsa, umgås med min familj och pojkvän, och bara ta det allmänt lugnt. Jag älskar även att resa, så jag sparar hellre mina pengar så jag kan resa än att festa upp mina pengar. Men alla är vi olika :)

 

Jag har precis tagit studenten, för typ två veckor sedan, från Olympiaskolan i Helsingborg där jag läste Handel- & Administrationslinje. Jag är väldigt nöjd med mina slutbetyg och även att jag fick diplom & stipendium.

 

 

Detta är då jag!

 

Ha en trevlig & solig söndag!

 

XOXO...Frida




Nytt att presentera varje dag!

Jag känner att jag vill göra min blogg lite intressantare, och ni vill kanske veta lite mer om mig.

Och om ni inte vill så får ni det ändå, haha!



Dag 1: Presentera mig själv

Dag 2: Min familj

Dag 3: Mitt favorit intresse

Dag 4: Bästa resan

Dag 5: Något jag saknar

Dag 6: Hur jag var som liten?

Dag 7: Mitt drömyrke

Dag 8: Bästa filmen

Dag 9: Bästa tv-serien

Dag 10: Bästa boken

Dag 11: Vad finns i min väska?

Dag 12: Mitt drömresemål

Dag 13: Vad gör jag om 10 år?

Dag 14: Mina favoritskor

Dag 15: Mitt favoritplagg



läslus

Jaha nu sitter jag här, en lördag kväll och vet inte vad jag ska hitta på..Jag håller nämnligen på att fixa skivor med Iron Maidens spellista inför konserten på fredag men det går vääääldigt segt, letar även efter texterna till låtarna så man kan öva in dom lite bättre :) De andra sitter och tittar på Änglar & Demoner filmen, jag började kolla men tyckte inte den verkade så bra och tappade därför intresset direkt...

Undertiden jag väntar på allt så tänkte jag ge er läsare lite boktips, jag är nämnligen en person som älskar att läsa, men det går i omgångar, för ibland kan jag tappa läslusten totalt om jag påbörjat en dålig bok..Men iaf, till saken..
När jag var på Mallorca så läste jag 4 böcker, 3 stycken av dom var riktigt super bra, dom fängslade en direkt!
Jag började läsa SYSTRAR av Danielle Steel.
Jag har faktiskt aldrig läst någon av hennes böcker innan, men denna lockade mig verkligen. Och det var ett väldigt bra val. Den handlar om 4 systrar från USA, som alla har flyttat hemifrån och har olika karriärer. Men de gör några saker gemensamt varje år, bland annat så åker de hem varje år den 4 Juli för att deras mamma alltid har stor fest då. Denna dagen inträffar något fruktansvärt och hela familjen får ändra på sina nuvarande liv. Detta blir en utmaning för de alla.

Jag vill inte avslöja mer än så, då får ni läsa på baksidan av boken i affären eller referenser på hemsidor, för den är riktigt j*vla bra!
Därefter läste jag DIAMANTER ÄR FÖR EVIGT av Lauren Weisberger, som även skrivit Djävulen bär prada!
Har nog aldrig läst något av henne heller, men jag har ju såklart sett filmen "Djävulen bär prada".
Denna boken var en typisk tjej/kvinnobok med lite otrohet, dravel m.m. Det är 3 vänninor med olika behov och olika karriärer som leker lite med livet. De tre gör upp löften som ska vara uppfyllda inom 6 månader (tror jag det var) Och sedan handlar det då om hur detta går, och om deras liv utöver detta.

En väldigt lättsam bok, går snabbt att läsa och du är fast från första sidan.

Sist läste jag INSPÄRRAD av Teresa Cooper, en sann historia. Jag fick ladda upp mig själv i flera dagar med andra lättsamma böcker för att kunna läsa denna.

Den handlar om en flicka vars mamma inte kan ta hand om henne, vet inte riktigt varför, hon lovar alltid att hon ska göra det men det händer aldrig, och vars pappa är alkolist. Hon hamnar först på ett bra typ liknande barnhem där hon trivs, men sedan blir hon förflyttad till ett ställe som heter Kenndal House, det beskrivs som ett fridfullt ställe för tjejer upp till typ 18 år. Det ligger nära vattnet och man kan ta långa promenader. Detta ska vara ett ställe som får tjejerna att finna sig själva igen. Men i själva verket så är det ett helvete. Personalen drogar tjejerna från första dagen de kommer dit. De ger dom höga doser av smärtstillande m.m. så att de mår ännu sämre än när de kom dit från första början. Hårets glans försvinner, kroppen blir svår att själv styra över, smärtor överallt i kroppen m.m. Men personalen bara påstår att de hittar på för att få uppmärksamhet.

De får inte titta på tv, gå promenader eller följa med på "utflyckter" så länge de inte har förtjänat det. Och då blir det ännu fler tabletter och bestraffnings rummet, vilket är inprincip som jag föreställer mig en fängelsecell med betonggolv, galler och varken säng, stol eller bord.

Denna boken är så hemsk att du blir arg, frustrerad och ledsen på samma gång, och detta gör att du bara inte kan sluta läsa. Den är sjukt bra, och den slutar bra, men hela historien får en att vilja kräkas! Denna boken rekomenderar jag starkt!


Jaja det var de, nu får vi väl se om jag ska gå tillbaka till tv,n en stund och se slutet på filmen :) Kanske göra mig en kopp te också, hade inte varit fel!
Men ni får ha en fortsatt bra lördagkväll, så får vi se när jag orkar komma in och skriva här nästa gång!
XOXO...Frida


Hard work work

Vissa kör varianten att börja jobba tidigt och på så sätt sluta tidigt, andra vill sova längre och börjar då senare och slutar senare, där finns även de undantag som börjar sent och slutar tidigt -.- Men sen finns det även de som inte direkt får välja utan bara vet att de ska börja tidigt och sen får sluta väldigt sent, så att de precis hinner hem och sova 2 timmar innan det är dax att gå upp och åka iväg till jobbet igen?! hmm...jag gillar iof den teorin att man börjar sent och slutar tidigt, men jag vill ju samtidigt tjäna bra pengar, så jag tror ändå det får bli att börja lite tidigare för att sedan kunna sluta lite tidigare, det är ju inte helt fel att kunna sluta kl 15, och veta att man arbetat sina 8 timmar :)

Som ni kanske märker så är jag inne i jobbtänkandet nu, från och med förra lördagen så drog mitt jobb för i sommar igång, jag jobbar helger i Boklådan i Mölle och sedan tar jag vardagarna nere i Arlöv på Baldwin Jimek :) Visst under de kommande 9-10 veckorna så kommer det inte bli så mycket ledigt, som tur är så är Boklådan inte så krävande, men när man tänker efter så blir det en hel del pengar i sommar, vilket är bra då jag inte vet vad jag ska göra till hösten. Men det blir väl troligen några kurser på komvux iaf, och har man tur så hittar man ett jobb, eller har möjligheten till att kanske jobba någon timme i veckan, det blir ju några pengar i månaden, och jag håller mig sysselsatt! För en sak som jag har fått klart för mig av min kära mor och far är att jag inte bara får gå hemma och inte göra något, utan jag måste göra någonting för att hålla igång lite..
Så jag kanske får bli sån som klipper gräset hos grannarna, passar barn eller städar?? Nää det känner jag inte riktigt för att bara göra, jag vill göra något mer, något annat som jag kan känna mig nöjd med :) Men vi får väl se, är några veckor tills dess..

Vem vet, jag kanske återupptar mitt barn/ungdoms dröm att bli reseledare på Mallorca eller något? Har iaf tänkt att jag ska läsa Spanska 1, kommer inte ihåg värst mycker från grundskolan längre :/ Men kan ju också ha att göra med att jag faktiskt aldrig lärde mig speciellt mycket? Kan ju ligga något i det..
Nu sitter jag iaf, midsommardagen, uppe i Mölle i Boklådan.. Min bror satt här uppe från kl 11-16, sen var det min tur att ta sista passet, så har typ 3 timmar kvar. Det som är kul är att man märker att sommarsäsongen har dragit igång även här. Det har tydligen varit jättemycket folk här mellan 11-16, och nu undertiden jag har suttit här så har det varit en hel drös med folk, fast nu är det rätt lugnt, vilket är skönt så jag kan passa på att uppdatera min blogg som jag inte skrivit i på evigheter.. :$

På tal om Mallorca innan så var jag där i slutet på Maj-början på Juni en vecka med mormor och morfar innan skolan slutade, vilket var riktigt skönt. Jag tror aldrig att jag njutit så av en semester, eller ens behövt en semester så mycket som jag gjor de då! Har mått mycket bättre sen jag kom hem därifrån :) I början på Augusti så åker mamma och min bror dit en vecka, de kan dom behöva :) Det enda som är synd är att pappa får klara sig själv en hel vecka eftersom jag jobbar nere i Arlöv då och sover hos Alexander. Men det löser sig säkert.

Men nu får jag fortsätta jobba, nu börjar det komma folk igen!
See you later!

XOXO Gossip Girl ;)
HAHA SKOJA BARA!

har kollat för mycket på det programmet nu de senaste veckorna!
Men vi hörs!
// Frida


EMMA "PETTAN SPETTAN" PETRIKA

Sötaste Emma, vet ej hur jag ska få tag på dig så försöker på detta viset. Jag har skickat ett mail till dig på din hotmail, så gå in och kolla den, så hörs vi :D <3