Your heels so high That you can't even have a good time

Jag är nog den sämsta någonsin på att uppdatera här...men men iaf så ver jag inte ens när jag skrev här sist, så detta är inte bra!

Just nu mår jag allmänt typ skit, är stressad, har ont i magen m.m. för att det är sluttampen i skolan nu och projektarbetet verkar gå åt skogen..samtidigt så hade jag nationellt prov i matte idag, tror att jag blir godkänd iaf, sen har jag även haft historia prov som troligen gick åt skogen det med...Jag har även två redovisningar på fredag som inte heller verkar bli klara, men men! imorgon har jag praktik och även då får jag ta mig tid att åka till skolan för projektarbetet, jag börjar bli så j*vla less på detta!!! och inte nog med det utan jag måste ta bussen till praktiken på torsdag för att pappa behöver mammas bil och alexander har min bil denna veckan :/

Och bara för att strö lite grädde på mosen så fyller mamma år på lördag och jag har inte ens hunnit vara och handla present till henne än :( och jag vet inte när jag ska ha tid till det heller :/ får se om det blir idag eller imorgon..


I lördags så var jag på the tivoli och kollade på Recipe for disaster, det gick väl ändå hyffsat bra med tanke på omständigheterna..sångaren/gitaristen hade skadat sig och kunde inte spela utan endast sjunga så de hade fått fixa med datorer och sånt skit för att få ihop det, men det gick väl hyffsatt ändå :) Sen i söndags så var det upp i ottan för att fixa det sista till joels konfirmation, det var fint väder ända fram till att gästerna skulle åka hem, då kom det ett ösregn i typ 15 minuter och sedan slutade det.. joel verkade nöjd och han var väldigt duktig i kyrkan, min kära lillebror sjöng även solo!!

Nu ska jag se om joel vill se lite film med mig tills att mamma och pappa kommer hem så får vi se vad som händer då?? fötter kanske..hehe händer - fötter, där var jag allt lite rolig!

Men ni andra får gärna ta mina redovisningar och göra dem så blir det skit bra! annars är det bara att simma lugnt!


balskor, födelsedagsgris m.m..


Köpte ett par sådana här skor igår, som jag ska ha på balen :)
Är väldigt nöjd med mitt beslut, eftersom klackar inte är min favorit..
Kan ju inte säga annat än att jag kommer ha bekväma skor på mig (y) <3


Min älskade lillebror, som inte är så liten längre, fyller 15 år imorgon!
Jag kan inte fatta det!

Jag tyckte att det var jag som fyllde 15 år igår typ!
Åkte och hämtade min moped som jag fick av farfar, tog några vändor i kvarteret,
åt en korv, cyklade bort till fotbollsplanen, åkte iväg till Eket och spelade match!
Ann halkar på mattan i omklädningsrummet, alla skrattar, sedan vinner vi matchen,
och kvällen avslutas med tårta :)

Men morgondagen kommer att ägnas åt Joel, och en god tårta såklart! ;)


Thursday, i don't care!

Jaha torsdag och veckan går mot sitt slut, igen! I tisdags hade vi nog den roligaste historielektionen som man kan ha! HAHA skrattar fortfarande åt det ^^ Men behöver ju inte skriva här vad som hände men ändå :) Sen på kvällen skulle jag och mamma egentligen på scrapbooking kurs, men den blev inställd ;( Men jag var iaf ute på väla och lämnade in min iphone, så nu har jag en gammal sony ericsson, vilket känns väldigt fel, med tanke på att jag bara kan ringa & smsa på den :(

Igår var det praktik, dagen gick rätt fort och i slutet hade jag inget att göra så jag fick gå lite tidigare :) Så jag körde ner till stan, handlade balskor, och sedan mötte jag upp mamma och Alexander så gick vi och åt, sen bar det iväg till dunkers kulturhus där vi träffade Anette, Niklas, Sofie, Mormor och Morfar, vi skulle nämnligen kolla på Viktors musikal som hans avgångsklass har satt ihop nu under årskurs 3 :) Den hette "Vikarie i rock" och var riktigt jäkla bra, dom var super duktiga allihopa och de hade riktigt fångat upp karaktärerna :) Så det var väldigt kul att se. Sen efteråt så träffade vi Viktor och August så vi alla fick berömma dem, och Viktor fick klaga lite på sminket han hade i huvet ;) haha Sen körde jag och mamma hem och Alexander åkte hem till sig :)

Idag var det praktik då med, idag hade jag mycket att göra, så det var kul :) Sen när vi körde hem så åkte vi inom skeppet och hämtade ut paket, jag hade beställt en hårddisk och mamma lite presenter :)

Men nu är jag hemma, städar lite och ska upp och duka nu inför middagen, det kommer lite bilder sen :)

Puss så länge!
// Frida <3


den bästa månaden!

I lördags så åkte jag och Alexander hem om Lena, Madeleine, Zackarias och Robin på morgonen (förmiddagen) och lämnade lite saker till Zackarias den busungen, ett par nya skor och en liten spann med små sandleksaker, det var väldigt uppskattat! Sedan fortsatte vi upp till Höganäs marknad och träffade mamma, pappa, joel och mormor där, så vi tog oss en sväng där, Alexander fyndade två häftiga tröjor bland annat, och så klart MUNKAR! haha

Därefter så åkte vi hem till oss, vi fikade med en god rabarbepaj och Alexander tog sig en sväng på sina nya rullor :) Sedan gjorde vi mat så Joel kunde sticka iväg till sian kompisar, och jag, mamma, pappa och Alex kom efter ner till majbålet och välkomnade våren även vi :)

Igår så gick vi in i den bästa månaden på hela året, MAJ! Det var en lugn dag, jag hade boklådan öppen i 5 timmar, sen blev det hem för middag och tv mys :)

Idag började jag kl 08:30, var dock några minuter sen ^^ sen slutade jag efter min andra lektion kl 11:00 typ, mycket najs! kan gärna sluta så tidigt varje dag! Därefter gick jag ner till stan och uträttade lite ärenden inna jag tog bussen hem :) När jag nu varit hemma i ca 1 timme så har jag ätit rabarbepaj, skrivit ut lite saker till skolan och installerat lite sakre på Joels nya dator :)

Nu kom Joel precis hem från skolan han med och vi ska ta och åka in till Höganäs och ta oss en god fika :) Så nu hör ni inte mer från mig idag tror jag :)

puss på vårvädret!
// Frida <3