Tough Lover

Sitter och har sista lektionen för dagen...vill bara hem och lägga mig och sova en stund!

See you later aligator!


Jag fortsätter i detta inlägget, tyckte att det behövdes fyllas ut lite..Har kommit hem från skolan och fikat lite nu precis, beställde ju fika av pappa när jag satt på bussen hem! Det är bra att ha han hemma (y) Nu känner jag för att gå och lägga mig i sängen och se en film, men frågan är bara "vilken ska jag se?" och jag har kommit fram till att det nog blir några avsnitt av desperaute housewifes istället..

Nu är det snart alla hjärtans dag, och min älskling vill ha kamera film till sin polaroid kamera, men jag vet inte vart man kan köpa det ;s Jag har sökt på google, men det finns mest engelska sidor eller sidor som är borttagna.. -.- Tror ni det finns på väla foto&labb ? Jag hoppas verkligen det, orkar inte beställa från konstiga hemsidor, litar inte på alla såna så...

Om någon vet var man kan köpa sån kamera-film till denna så skriv gärna det i kommentarer (a) (ellersm jag döpt det till "Vad hade du på hjärtat?"

Idag när vi hade livskunskap så skulle vi skriva ner några mål som vi ville uppnå med oss själva, och mina var:
* Att börja ut och gå minst 3 kvällar i veckan
* Att dra ner på godisätandet
* Att sluta äta skräpmat
* Att skärpa mig med skolan lite, (jag gör liksom läxorna i sista sekund, och jag borde kanske lägga ner lite emr tid på det så det inte blir halvdant gjort)
Dessa målen ska jag då försöka uppnå inom 2 månaders tid, och jag ska verkligen lyckas!

Nä nu ska jag göra lite nytt te till mig, sedan gå ner och kolla lite desperata hemmafruar!!

// Frida «3




You Haven't Seen The Last Of Me

Jaha då satt man här igen..en söndags kväll, lika roliga som alltid! Som tur så har jag ju Nur som jag sitter o snackar med på facebook :) Hon har också skaffat blogg förresten, och jag har länkat till den nere till höger här :)

Jag har också sett att min fina nedräkning till studenten har slutat fungera, så jag får väl ta bort den igen..j*vla skit!

I eftermiddags så gick jag och Alexander bort till skeppet och köpte glass och cocktailfrukter..mmmmums! Sen åkte han hem :( Då satte jag o mamma oss och kollade in taxfreeshoppen till vår resa, men det fanns inget som lockade direkt :/ Sen satt vi även och kollade på thailands resor till nästa år :)!!!! Sen blev det en stund på soffan och en film..

Nu har vi nästan precis avklarat middagen, det blev chilli con carne, det var rätt gott faktiskt :) Men nu blir det väl att jag sitter här en stund till, sendan startar jag nog en film eller nått :)


// Frida «3


The Beautiful People

Igår var det ju kalas, och det var väldigt trevligt. Alexander som aldrig varit hemma hos pappas moster tyckte att det var lite spännande. De bor ju på pappas mormor & morfars gamla gård, väldigt trevligt ställe.

Idag blir det väl inte så mycket att göra, en riktig slappedag...men jag får väl försöka dra ut älskling på en runda i det fina vädret vi har idag. Sen ska han åka hem i eftermiddag :(

Ha det så trevligt i solskenet allihopa!

// Frida «3


Show Me How You Burlesque

Den bästa filmen jag någonsin sett!

Som ni kanske förstår så var jag på bio igår och såg Burlesque med älskling. Den hade fått väldigt dålig kritik på radion, men den får MINST 10 stjärnor av 5 från mig! Det kanske är lite mer av en tjejfilm, men killar ni kan lätt se den ni också, ta med er fjälla och gå och se den! Ja jag är helt tagen av filmen, sitter just nu och lyssnar på musiken från filmen! Jag skulle kunna se den hur många gånger som helst!!



Nu så blir det snart att bege sig neråt mot Eslöv och kalas! Pappas moster & kusin ska fira sina födelsedagar, så det blir nog hur trevligt som helst! Men nu får jag skynda mig..

 

// Frida «3



school of rock!

Skolan idag då, väääldigt segt! Vill bara hem till mormor & morfar och fika nu! Iaf så är det väl snart mentorstid och sedan lite lunch...någon fisk idag, som jag verkligen inte är sugen på :/ Och jag är ännu mindre sugen på att sluta kl 15 och ha religion sista lektionen..

// Frida «3


Hold it against me

Idag var jag och mamma väääldigt sega, vi kom inte hemifrån förrän klockan var typ 07:35 och annars brukar vi försöka komma iväg vid kl 07:20 tyyp! Men vi blev inte så jättesena som tur var.

Dagen på praktiken har varit bra och det blev en hel del skratt. Iaf så hade jag inte så speciellt mycket att göra så jag ägnade mig mest åt min APU-rapport, så nu är den så gott som färdig, skööönt!

Imorgon är det en efterlängtad fredag! och det innebär ett besök hos mormor & morfar efter skolan och sedan bio på kvällen med älskling, myyyyyys!

En annan sak som jag tycker är lite häftigt är att nu har min farfar också facebook, så det är bara morfar & pappa kvar, sen har jag inprincip allihopa där (y) fast morfar kommer nog aldrig hamna där inne, han vet ju knappt hur man startar en dator bara ^^ haha han är för rolig.

Nu blir det väl leta upp de senaste avsnittet av One Tree Hill och ladda ner det så man har något att titta på i bilen på lördag när vi ska ner till släkten i Eslöv..

Men godnatt på er så får vi väl se hur länge jag kan hålla detta temot uppe med uppdateringarna! Har ni förresten sett att jag räknar ner till STUDENTEN här till höger?! Skit bra tycker jag, så kan man bara kolla där om man undrar :D

Puss på er!

// Frida «3


Love don't me go

Praktik idag, ja det var väl helt okej faktiskt, inte överdrivet jobbigt. Har påbörjat min APU-rapport som ska lämnas in i mars, lika bra att vara ute i god tid.

Sen efter praktiken när jag hämtade mamma så blev det en runda inom In Wear på deras rea, så det blev 3 nya tröjor, tack mamma! Nu har vi precis avslutat middagen, eller middag och middag...jag och pappa åt hamburgare medans mamma och Joel åt mackor ^^

Imorgon är det praktik igen, sedan är det freeedag! Och jag kom precis på att jag glömde hämta biolapp i höganäs igår när vi var där, för jag vill liksom på bio på fredag!

Nu blir det att sitta här lite, sen blir det nog någon film där uppe med de andra :)


Ha en fortsatt trevlig onsdag kväll :)

// Frida «3




I’d catch a grenade for you

Ledig dag idag, mycket härligt! Gick upp kl 9, det blev frukost & sedan duschen för sedan kl 10 blev det iväg till frisören, men det blev inte så stor förändring idag, det blev topparna så jag kan spara håret till studenten & balen. Så då blev det att vi kom in på håruppsättningar till balen, och jag vet redan vad jag vill ha för någon! Så det är bra, och jag har klänning, och skorna går fort att fixa :)

Nu sitter jag här och kollar runder lite, men det blir nog lite fika nu med pappa eftersom han också är hemma. Sedan har jag lovat Joel att jag ska baka en kladdkaka till honom tills han kommer hem från skolan.

Det var väl allt för stunden.

// Frida «3

Så jag fortsätter på detta inlägg istället för att skapa ett nytt ^^
Iaf så efter jag och pappa fikat idag så åkte vi och handlade, och man märker verkligen vem man är och handlar med kan jag tala om..Han springer, bokstavligen talat, igenom hela city gross...Annat är det när man handlar med mamma, då går vi där o tar det lilla lugna, haha.

Sen blev det hem och baka kladdkaka och när Joel kom hem så satt vi först vid det där "Oxie frågesport" på facebook, fy fasen vad roligt vi hade! Sen blev det fika och några avsnitt vänner..

Nu ska jag nog se till att uppdatera min musik i telefonen lite :)

Ha en trevlig kväll!

// Frida «3


Blev en blogg här med

Jaha Linn du fick mig att bli sugen på en blogg också..haha får väl se om jag lyckas hålla den någorlunda uppdaterad ^^ (liinnandren.blogg.se)

Ska försöka få rätt på designen lite...

Jag kan ju börja att berätta lite om mig själv :) Heter ju då Frida som ni nog förstått, är 18 - snart 19 år, jag bor i Nyhamnsläge med min familj, som består av min mamma, pappa & min lille bror (eller jag kan väl knappast kalla han liten längre, han är ju längre än mig men jaa.) Sedan har jag min älskade pojkvän, Alexander, sedan 2,5 år tillbaka nere i Arlöv, så ja det är ett litet distans förhållande, ännu mer nu när han jobbar.  Jag själv går sista året på gymnasiet , går Handel-&Administration - Handelsgymnasiet, på Olympiaskolan i Helsingborg.

Jag det var väl de, annars får ni fråga..

Idag har dagen inte varit speciellt rolig, började med att jag tog tåget 06:30 från Alexander imorse. När jag kom till knutan så sprang jag upp på donken och köpte pannkakor (frukost) mmmmmums (y) sedan tog jag bussen upp till skolan, så var där typ 07:45 när jag började kl 08:30...men men så när första lektionen började så kollade vi mailen och det visar sig att vår nästa lektion var inställd, och då kan vissa tänka "hur kan hon då klaga på en dålig dag?" jo det ska jag berätta för er...eftersom den andra lektionen var inställd fick vi lite mer än 4 timmars håla...för vår nästa & sista lektion började inte förran vid kl 14 :/ och då kan vissa av er igen tänka "men varför struntade hon inte i den sista lektionen då?" och anledningen till att jag inte gjorde det, var för att vi snart ska ha prov i det ämnet och anteckningarna och deltagandet på lektionerna är tydligen väldigt viktiga nu...

Nu sitter jag bara här och funderar på om jag ska se några avsnitt av Sabrina-tonårshäxan..och det blir nog så :) Imorgon är jag ledig så då blir det frisören på morgon kvisten, sedan får vi se vad dagen bjuder på :)
// Frida «3