Fredag!

Jaha då var det exakt en vecka sedan mitt förra inlägg, har inte funnits så mycket att säga de andra dagarna. I lördags så jobbade jag, sedan kom viktor och hälsade på, och därefter blev det hem till viktor + resterande fam. Landgren för påskmiddag och studentprat, det var trevligt :) I söndags så jobbade jag, sen kom Alexander och hämtade mig, vi körde ner igen till hans mamma & Lasse, åt middag, snackade en massa och sedan åkte vi hem, jag kollade tv och Alexander sov. I måndags när vi vaknade så åkte vi och handlade frukost, snackade med Alexanders morfar lite, körde Christian hem till Madeleine och Zackarias, sedan blev det hem för frukost, sen körde älskling mig till tåget, så åkte jag hem, vaxade färdigt bilen och sedan gjorde jag nog inte mycket mer :)

I tisdags var det skolan igen, och jag började ju såklart redan kl 8 -.- och jag slutade såklart inte förran kl 15:30, men jag hade tur och kom med arildsbussen för den var sen! Sen när jag kom hem så hämtade jag bilnycklarna och körde en runda med min bil :) men jag fick hem om en runda för middag, sedan tog ajg och mamma min bil till bjuv så mormor fick se den, och sen körde vi förbi farfar på vägen hem :)

I onsdags och igår så var det praktik, rätt kul, men hade inte så mycket att göra, det tråkiga är att den roligaste på den avdelningen jag är på ska gå på pappaledighet på måndag, så får se hur det blir sen, men det ska väl fixa sig, har ju bara 8 ggr kvar :)

Idag så är det skola, jag har varit här sen kl 8, och börjar 8:45 ^^ fick köra mamma till höganäs för att hämta bilen som var på service igår så :) Efter skolan blir det att köra ner till min älskade pojkvän! Som jag älskar så grymt mycket att ingen kan förstå! <3 Puss på dig älskling!

Men nu dör min dator! Ha de bra!

// Frida <3


Bilägare då ja!

Jaha igår blev det lite stressigt när Joel skulle till tåget men han kom med! Joel, Alexander och Christian åkte och handlade och sedan pillade de med datorerna typ hela dagen, kul! Så nu har Joel en dator, den ska bara hem :) Sedan på kvällen så syndade dom med Mc Donalds ;) hahaha!

Jag själv jobbade till kl 18, kom hem och åt middag med mamma och pappa, sedan gick jag ner på mitt rum och gjorde vid lite papper och annat, sedan blev det sängen :)

Idag vaknade jag runt kl 8:45, smsade lite med Linn, sedan kollade jag blocket i telefonen, hittade en bil, sprang upp till mamma och pappa, de kollade på den, pappa ringde lite yrvaken till säljaren, 20 minuter senare är vi påväg och ska kolla på den, 50 minuter efter det så har jag köpt en bil. En Volvo S40, årsmodell 2000!

Titta så fin den är! Min pärla!
När jag kommer hem från jobbet så har förhoppningsvis Alexander tvättat den, så då blir det städning och vaxning och lite annat smått och (gott) ^^ haha

Nu sitter jag ju i boklådan, det är super fint väder och jag är jätteglad idag :) Men nu ska jag återgå till mitt!
Hoppas alla får en toppenbra dag, och Glad Påsk :)

// Frida <3


hard work work

Då var man hemma igen, kom hem igår kväll, åkte med mamma och handlade, åt middag vilket blev grillad kyckling och en god sallad, sedan gick jag typ och la mig..Var riktigt trött efter och tre arbetsdagar på Baldwin Jimek..

Jag trodde att jag skulle sova länge idag, men nejdå! Vaknar kl 7:30 och är jättepigg -.- Tyckte att det var lite tidigt att gå upp och äta frukost så jag satte mig här vid datorn, kollade lite bilar på blocket och letade sedan upp recept på en av Leilas tårtor som hon gjorde i sitt senaste program som såg supergod ut!
Titta så god den verkar! Jag ska verkligen baka den någon dag för det var ingen avanserad tårta :)

Idag blir det att skjutsa Joel till tåget i Helsingborg, han ska ner till Alexander en stund, får se hur länge det blir..Han ska nämnligen bygga en speldata med Alexanders pappa :) Så det ska bli kul för honom ju! Jag ska däremot upp till Mölle och öppna boklådan efteråt och hålla den öppen under dagen :) Nu lyser solen ute ser ajg genom mina fönster så jag hoppas att den kommer fram ännu mer och gör det varmt, så det kommer mycket folk ner i hamnen och att jag slipper frysa :)

Men nu ska jag gå upp och göra mig en god frukost, sedan ska jag väcka Joel så han kan göra sig i ordning och får med sig alla saker han behöver :)

Ha en bra dag, så kanske vi hörs liet senare :)
// Frida <3


tisdag..

Jaha, det blev inte mer skrivande här igår, var jättetrött! Åkte och handlade med Alexander direkt efter jobb, sedan blev det iväg till Åkarp så han kunde spela lite fotboll med sina kompisar :)

När vi kom hem därifrån lagade jag mat, Alexander gick i duschen och sedan blev det film resten av kvällen :)

Nu ska jag göra vid mig för at åka iväg till jobb igen :) Ses kanske ikväll ;)
// Frida<3


Monday morning

Jaha nu sitter jag här och äter lite frukost, ska snart göra vid mig det sista innan Lena och lasse kommer och hämtar mig, ska ju jobba idag :) Ska faktiskt bli rätt roligt, och sedan så behöver jag pengar just nu ^^

Igår så vaknade jag och älskling kl 11, vi åt frukost, kolalde film, duschade sedan åkte vi till XXXLutz kolalde lite där, åt lunch, sedan blev det en tur till IKEA där det blev nya kuddar bland annat :) Därefter hjälpte vi Madeleine med ett skrivbord, sen kom vi hem så blev det mat och film igen, rätt najs söndag :) Klockan 21:30 gick proppen i Alexanders rum och köket så då fick vi köra iväg och handla, ajja det var rätt roligt ^^

men nu måste jag snart springa, vi höra ikväll :)
// Frida <3


Saturday night

I torsdags var väl sist jag skrev ett inlägg om vi bortser från filmen antar jag.. Och den dagen slutade med att jag färgade håret själv, blev supernöjd. Sen blev det pizza med pappa och joel :)

Igår så var det skolan, redovisning bland annat och vi var väl typ 8 personer..Sen efter redovisningen så stack inprincip alla hem för vi hade lite mer än 2 timmar håla, så jag, linn och mahsa gick och sa till den läraren vi skulle ha att det bara var vi kvar så vi fick en uppgift istället. Jag åkte ner och tog tåget hem till Alexander, fast han var ju inte hemma då, det var bara hans pappa så vi satt och snackade i typ 1,5 timme tills Alexander komoch hämtade oss så vi kunde åka och handla :) Sen efter det så gjorde vi mat, och därefter så åkte vi till Lomma, träffade Mattias, Simon och Fredik. jag och Alexander åt varsin glass, det var väldigt gott med dock kallt då på kvällen :/ Vi kom väl hem runt kl 23:30 och somnade typ direkt :)

Sen idag vaknade jag runt kl 7:20 av att solen stod in genom fönstret och att jag hade lite ont i magen, låg vaken en stund sedan väckte jag Alexander (jag vet det låter taskigt, men jag kunde inte somna om och det var tråkigt att vara vaken själv)..Vi kollade på tv fram till klockan 9 sedan var han så gullig och gjorde frukost till mig, sen kollade vi lite tv till och sedan stack vi till Burlövs Center, var inne på Rusta, barnenshus och sedan i lite andra vanliga affärer..Blev lite handlat till påskäggen, två nya nagellack och lite annat smått :) VI fikade även lite, jag åt pannkakor och älsklingen min åt någon macka :) Sen åkte vi hem för han skulle spela lite, sedan efter det så träffade vi Lena och Lasse, åt middag hemma hos dom och passade Zackarias den busugen i typ 1,5 timme..Sedan blev det iväg till bion :)

Nu är vi typ precis hemkomna och ska lägga oss och kolla lite film och äta Ben & Jerry's, gott!!
Ni får ha en fortsatt trevligt lördagkväll för det ska jag ha!

// Frida <3


I am number four


Precis varit och sett denna filmen med min underbara pojkvän. Och jag kan säga att den var sjukt jävla super duper mega bra!! Alltså jag blev lite ledsen när den sluta ju för fasen :o Ville bara se mer, mer och lite mer..
Det är inte många filmer som jag tycker är såhär bra, men alltså denna var en klass för sig! Alltså jag tipsar alla om att se denna, jag vet att jag kommer se den någon gång till både för den är bra, för att hålla mig uppdaterad tills uppföljaren kommer och för att min kära bror inte har sett den :)

Men som sagt, den handlar om en kille som komemr från en annan planet, han och 9 andra ungdomar kom därifrån, han är då nummer fyra. han är jagad av några andra konstiga typer från planeten, och får flytta från stad till stad för att han råkar utmärka sig bland befolkningen..men nu kommer han till en stad han gillar, han får känna på kärleken, han hittar en bra vän, han upptäcker nya krafter och han träffar på en annan som är en av de nio..

Den är verkligen värd att se tycker jag, och om du är tveksam så se den hemma, behövs ju inte gå på bio om du inte tycker om såna filmer annars, men denna tror jag att du kommer att gilla :)

Det var allt om denna filmen!

// Frida <3


scrap

Igår var sista dagen på praktiken innan påsklovet, jag hade rätt roligt faktiskt, fick en del att göra, så jag höll mig sysselsatt :) Efteråt så körde jag och hämtade mamma som vanligt, och sedan tog vi en tur bort till barnenshus och köpte godis och några fins block :) Vi gick även inom scrapbooking affären och bokad upp oss till en nybörjar kurs, ska bli skit roligt, vill verkligen lära mig hur man göra :)

Jag och mamma ska lära oss göra sänt här fint :D

När vi kom hem sen så åt vi, jag hämtade mina studentkläder som kommit, collegetröja med namn, joggingbyxor med namn och en tunika som det står "Too cool for school" på :) Sen kollade jag ett avsnitt one tree hill och därefter somnade jag och klockan var bara lite över 21.. jaja det behövdes nog :)

Idag reste jag mig ur sängen exakt kl 6, jag är sjukt imponerad v mig själv, sen gjorde ajg vid mig och min lilla packning till skolan, sen åt jag och mamma frukost, sen var vi kalra att gå till bussen, och för en gångs skull var vi tidiga ^^ Så när vi gick till bussen så vinkade vi på Rune som varit uppe i boklådan tror jag :) Sen hoppade Linnsan på bussen i höganäs :)

När vi kom till skolan skulle vi skriva nationella svenska b uppsats, jag valde en bra uppgift som var lätt att komma igång med :) jag skrev i ca 1,5-2 timmar, så tog arildsbussen hem och var hemma runt kl 11:15, vilket är sjukt naaajs :) så har hela huset för mig själv nu och ligger i soffan och dricker te, äter lite och kollar one tree hill, förvånade va?? haha men nu ska jag återgå, sen blir det KANSKE lite städning, komihåg att jag sa kanske..

men ha en lysande torsdag de ska jag ha :)

// Frida <3


If it makes you happy

Just nu sitter jag, Linn, Astrit, Samir & Almir + några ettor tror jag det är inne i det så kallade "uppehållsrummet"..det finns 4 soffor ett bord och några stolar.. Men i alla fall så kollar Samir på OC, Almir vet jag inte vad han gör, Astrit och Linn kollar på olika klipp tror jag och jag själv har precis kollat slutet på söndagens avsnitt av "Brottet & Straffet" eller vad den heter..Vi har i alla fall håla i typ 30 minuter till, har haft matte kl 8 och sen efter hålan börjar resten av klassen, då har vi religion på svenska lektionen, hade svenska på religionen igår så..

Idag så är det lite tråkigt väder om man jämnför med gårdagens väder som var underbart :) Jag var ute och gick en runda med mamma på kvällen, såg då en igelkott :D så söt den var, men jag var såklart alldeles för seg för att komma på att jag skulle ta kort på den, så det blev inget bra..men men det var ett vårtecken tycker jag i alla fall :)

Det är ju sista veckan i skolan nu innan påsklovet, vilket är grymt skönt, har två arbeten till fredag men jag tror bara att jag gör det ena, för det andra var frivilligt så, haha. Har bara praktik en dag denna veckan också, vilket också är grymt skönt, fast på tordsag så är det svenska nationella uppsatsen på 5 timmar vilket känns lite segt..Men men ..vad hittar alla ni andra på idag egentligen? ja en del av er har det kanske så bra att ni ligger hemma i sängen fortfarande, det skulle verkligen jag också vilja göra, är riktigt trött idag, och tydligen är min kära pojkvän det också..

Min bror är hemma idag också, han är sjuk, men hoppas att han blir frisk snart, haha. På lovet så ska jag jobba varje dag förutom annandagpåsk då jag faktiskt är ledig jag med, men det blir ju gött med pengar kan man säga.. haha Joel kanske får jobba någon dag han med om han pallar, sen ska vi träffa familjen landgren en dag i påsk och diskutera studenten, kuuul! :D Och Joel ska förmodligen ner till Alexander och hans pappa och bygga ihop en speldata, det är ju bra när syrran har pojkvän vars pappa är it-tekniker eller vad det heter :)

Men nu ska jag hitta ett uttag till min dator så den kan få behålla sitt liv och slipper att dö, haha ^^ Så nu får ni roa er med något annat ett tag..Btw om  ni är i Allerum av någon anledning så akta er för vargen, den har sprungit dit tydligen..

// Frida <3


Där inne i buskarna ser ni den lilla söta igelkotten :)


Leggins 100 kr/st stl s/m

Jag har två par leggins här fast jag kallar det mer jeans leggins, men de finns att köpa på Only och Vero Moda vad jag vet. Och jag har en jättesöt pojkvän som köpte två par såna till mig, bara det att jag tycker att de är lite korta i benen och vill inte ha dem för det. Han har slarvat bort kvittot och kan inte lämna tillbaka dem, så jag undrar om det är någon av er där ute som skulle vilja köpa dom.. Det är ett par marinblåa och ett par gröna, båda i storlek s/m och han vill ha 100 kr/st för dom. De kostar 179,95 i butiken.

Byxorna är endast testade, alltså aldrig riktigt använda och prislapparna sitter fortfarande på.



Är det någon av er som är intresserad så maila antingen till [email protected] eller till [email protected]
Eller om det är så att ni går i min klass eller liknande så kan ni ju säga till mig där :)


// Frida <3


böcker böcker böcker

Sitter i boklådan och har gjort sedan kl 11:30, öppnade lite tidigare idag, hade lite att fixa här så :) Sen tänkte jag ändå stänga lite tidigare idag så, ska ju ner till Alexander efteråt och sova där :)

I alla fall så satt jag och störde mig på mig själv innan.. igår glömde jag ta med socker att ha i teet, så fick dricka utan och det gick ju bra, men det är ju lite godare med..I alla fall så diskuterade jag det med mamma och pappa innan idag, och jag sa att jag skulle inte glömma det idag, men närjag väl satt här och skulle dricka lite te, tror ni inte då att jag har glömt sockret igen?? JO klart jag har!! Sååå störigt...men men jag får trycka i mig några extra kakor istället :) Jag bakade liksom hallongrottor igår så :) Mycket gott :)

Jag har suttit och filar lite på min powerpoint presentation till naturen & arbetsmiljön idag, har även gjort en skiss på en student inbjudan, blev rätt häftig faktiskt ^^ ska visa mamma den sen :)

Men nu kom det kunder in i butiken, så jag får återgå till mitt igen :)

ha det bra!
// Frida <3



Sunshine

Jaha då vart jag hemma från Mölle, stängde kl 17, det blev lagom. Snackade lite med Alexander, det var meningen att han skulle komma hit idag, men han sov lite länge så det inte blev lönt att han gjorde det :/ Så vi bestämmde att jag ska åka till han imorgon istället och sova där till måndag :) Eller ja..jag åker dit efter att jag har haft öppet i boklådan lite, blir nog inte så många timmar imorgon..

I alla fall så var där ändå en del människor i rörelse idag, fick sålt en hel del och det var mycket blandat, så tiden gick ganska fort. Jag hittade mågna nya kok-/bakböcker jag vill ha och även lite annat smått och gott! Jag satt och skrev lite dokument på datorn som kan behövas i sommar när där kommer nya arbetare, så när jag kom hem så skrev jag ut dem så jag kan fästa i pärmen där imorgon. Sen gjorde jag en sallad till middagen :)

Nu ska jag och Joel gå upp till mamma och pappa för de kallade att maten är färdig så :)

Ha en trevlig kväll!

// Frida <3


Saturday and the stars are falling

Jaha då var vi mitt uppe i helgen, fredagen bara försvann..Jag var i skolan från kl 8-15 , fick reda på att Nur väntar en liten söt pojke :) är glad för din skull hjärtat!! Sen efter skolan körde jag och hämtade Joel hos mormor och morfar där morfar hade gjort en otroligt god middag, det tackar jag för! Sen körde jag och Joel och hämtade mamma på jobbet, och vi tre tog en tur till väla, Joel fick ett par nya byxor, en skjorta och en tröja (tror jag) och just det..ett par nya skor också :) Sen köpte jag två nya bh:ar, en tröja och två nagellack, ett himmelskblått med lite glitter i och ett ljuslila med lite glitter i, as häftiga :D

På kvällen blev det one tree hill, måla naglarna, te och sedan Så ska det låta och därefter kollade vi på The Grown Ups :) Den är rätt roligt den filmen ^^ haha, men sen var vi alla rätt så trötta så det blev sängen...

Idag så gick jag upp vid kl 10, åt frukost i uterummet, gjorde melodikrysset med mamma och pappa, och nu ska jag göra vid mig för att åka och öppna boklådan någon timme :) Sen kanske Alexander kommer hit, får se :) Under tiden jag är där så ska jag i alla fall göra läxor och sen kanske det blir ett o annat one tree hill avsnitt (a) Men men vi får se :) Nu ska jag gå upp och göra lite te som jag kan ha med mig, och även lite fika, det behövs alltid :)

Ha en solig lördag alla, det ska jag ha :)

// Frida <3


Håll i hatten!

Nu är torsdagen snart slut och jag har precis åtit pannkakor som var mycket goda!

Detta är ju då inte mina pannkakor, men de såg ju väldigt goda ut i alla fall ;) Så om ni vill veta hur gott det var med pannkakor idag så kan ni kolla på bilden, och gör den er sugna på pannkakor, då hade ni tyckt om mina :D

Idag var det praktik, jag gjorde inte så mycket, gick mest runt och var social ^^ Men det var kul ändå, det kom en gubbe dit också som har pensionerat sig (tror jag) som ska fylla 65 på måndag, så kom han och bjöd på äppelkaka som var väldans god! Jag slutade vid kl 15:45, körde och hämtade mamma och sedan äkte vi till mormor och hämtade Joel för han ska på badminton idag så..Sen ska de köra iväg med han till mormor och morfar igen efteråt :) Jag ska dock stanna hemma då och göra läxa och kolla lite tv, är så fruktansvärt trött idag..

Har ni hört om de 20 åringarna som är misstänkta för att ha mördat sin gamla lärare?? Jag tycker att det är fruktansvärt, och jag hoppas verkligen inte att det är sant.. Sen i söndags så läste jag om ormen som varit försvunnen i hyreshuset (??) i malmö..jag kunde inte somna förrän väldigt sent den natten efter att jag läst det...jag kan ju säga att jag aldrig skulle kunna bo kvar om någon gick ut med att en orm var försvunnen där jag bor..

Men men nog om ormar..är det någon av er där ute som är duktig på astronomi?? då kan du få komma med ideér till min vg/mvg uppgift..ska nämnligen komma på en ny uppfinning som kan underlätta i astronomiforskningen, det kan vara en grej som man kanske kan skapa om 100 år, men man ska kunna förklara varför den skulle vara bra med den osv..och naturkunskap är INTE min starka sida..

Men nu ska jag återgå till min läxa, vilket är just natur, men en annan uppgift, hoppas ju att jag klarar den själv i alla fall (a)

Men ni får ha en toppen torsdag kväll, även om det blåser väldigt mycket ute..Det är klass 2 varning på storm i skåne idag, men vi får väl hoppas att det inte blir mycket mer än vad det är nu :)

// Frida <3


studenten närmar sig..

Har inte skrivit på några dagar, jag vet..men jag har inget roligt att berätta..Liksom hur kul är det att veta att jag körde ner till arlöv i måndags och jobbade med madeleine, vi slet som fan! och hur kul är det att veta att jag var i skolan kl 07:20 igår när jag brörjar kl 8? Jag hade matteprov, som jag klarade, sen åkte jag hem till mormor och morfar och åt frukost vilket var väldigt gott!

Idag har det varit praktik, rätt kul faktiskt, men jag längtar efter en låååång helg! Behöver sova och plugga lite och bara ta det lugnt utan att den försvinner i en blinkning..

Nu kollar jag lite one tree hill, dricker te, äter skorpor och har precis skickat in livskunskaps uppgiften vi hade till nästa vecka :) Snart ska jag gå och hämta lite bacon chips och såna fläsksvålar (heter det ens så??) jag tycker i alla fall att det är lite gott, man ska inte äta för många men några stycken går bra :)

Jag ska även göra naturkunskaps uppgiften vi har till fredag även om jag inte fattar så mycket av den ^^ haha men men den måste göras..mamma och pappa hjälpte mig lite innan men de förstod inte mycket mer än jag :/

Men men i alla fall så kom jag på en rolig sak att berätta och det är att jag fick min studentmössa i måndags, och jag är överlycklig, alla bitar verkar falla på plats allt eftersom just nu :) Jag har tyvärr ingen bild på mössan men det kommer sen :)

Nu ska jag forstätta kolla tv..men vi hörs en annan dag och jag lovar att jag ska bli lite roligare

// Frida <3


sunday, i'm in love

Jaa jag är riktigt förälskad, både då självklart i Alexander, men i min studentklänning som jag hämtat idag, fick brev att hämta den i fredags men har inte tagit mig tiden till det förrän idag :) Och jag är såååå nöjd! Så nu är det bara skor och en snygg jeansjacka som saknas, sen är jag redo!

I fredags kom älskling hit, vi hade grillat fläskflié och satt i uterummet och åt, myyyys! Sen kollade vi så ska det låta och skavlan, rätt kul..Men Alexander somnade i soffan, inte lika roligt. Där efter blev det att sova..

Igår vaknade vi ganska sent, kl 10:30, sen blev det lite stressigt med frukost, mamma kollade bilar på blocket och skrev ut lite alternativ, jag satt och fixade film till pappas moster samtidigt som jag sprang med papper till mamma, snackade med pappa, fick Alexander att göra vid sig och gjorde vid mig själv..för vi skulle nämnligen till kristianstad på kalas, så kollade vi på lite bilar på vägen, men det var ingen direkt som "klickade" :/ Sen var det kalas uppe hos pappas kusin, mycket trevligt, och det blev lång kväll, så Alexander fick köra hem eftersom pappa ville ha öl och mamma vin, och sedan när de serverade kaffet så blev jag sugen på baileys :) Men det gick ju bra det med, men det var väldigt dimmit..

Idag så vaknade vi vid kl 10, jag skrev ut lite papper och Alexande mornade sig, sedan vid kl 11 gick vi upp och åt frukost samtidigt som mamma, pappa och farfar fikade ^^ Sen gick vi och gjorde vid oss för att ta en tur till väla :) Jag och mamma sprang i alla klädesaffärer och kollade efter klänningar, men hittade ingen fin..Alexander köpte en bok och pappa hämtade ut Joels klocka som varit på lagning :)
Sen tog vi en tur hem till fam. Landgren, för Joel och mormor var där (Joel ska på prao hos vår moster denna veckan, därför han bor hos mormor nu) Så det blev lite fika och student snack där, sen åkte jag, mamma och pappa hem medans Alexander fick skjuts av mormor och Joel till tåget :)

Pappa hade ju lite bråttom hem eftersom han skulle se hockey på tv.n, så när vi kom hem så hämtade jag mitt brev och lite påsar så åkte jag och mamma och handlade och hämtade ut min klänning..När vi kom hem så testade jag den och den sitter jättebra!!

Det är denna klänningen jag ska ha :)

Nu har vi precis ätit middag, blev varmrökt lax, potatis, romsås och sallad, så j*vla gott!!!! Så det blev lite över som blir lunch till praktiken (a)

Men nu ska jag gå och duscha och sen fortsätta plugga lite :)

// Frida <3


Fredag eftermiddag och solen skiner

Så solen ville titta fram idag ändå, ja det har den ju gjort ett tag redan, men ändå..

Innan var jag ute med pappa och bytade hjul på volvon, kan säga att när vi hade det sista däcket kvar, då var det alltså ett däck kvar, men inga krafter för att hissa upp och ner bilen, men det blev bytt tillslut ändå..Fatta team work vi hade...Sen gick vi in, Joel fixade fika, så kom mamma också hem från jobbet, så vi alla fyra satt och fika och pratade en massa..

Joel hade haft utvecklingssamtal idag i skolan, fast han fick göra prov så pappa fick gå själv, och jag är så grymt stolt över honom, men jag har lite svårt att förstå mig på vissa av hans lärare när det gäller omdöme..

I alla fall så åkte mamma och pappa iväg och kollade blommor, de kom precis hem så ska kolla om de köpte några :)

Men nu ska jag gå ner på mitt rum och kolla lite one tree hill, och sen får jag se om de vill ha hjälp med maten, ska se om jag ska köra in till höganäs och hämta ut en klänning som ska ha kommit, eller jag ska inte säga att det är en klänning för då blir jag kanske besviken..men jag kan säga att jag har beställt en klänning, men sen får vi ju se vad jag får, med tanke på de andra gångerna...

Men ha en fortsatt trevlig och solig fredag, så hörs vi en annan dag!

// Frida


Bärpulver - hissa eller dissa?

Jag har läst på många sidor om det här bärpulvret..Är det någon av er som har testat det? är det bra? är det gott?
Det ska tydligen vara som vanliga bär fast i pulver form, alltså skal och kärnor och hela köret, sedan ska det innehålla mycket vitaminer m.m

Såhär kan tydligen det se ut om du köper bärpulver, och det kan tydligen användas både till smoothie, bakverk och annan mat, typ yoghurt, filmjölk m.m.

Jag tycker ju faktiskt att det ser rätt gott ut, skulle gärna vilja testa men jag är ändå lite skeptisk till det..ajja jag får kolla runder lite så får vi se vad det blir av det..

// Frida


i gave you all i had

fredag idag, vaknade till en grå himmel och regn, tråkigt...skolan var väl helt ok, vi delade upp alla ljusen och tog hem dom så får dom såda..sen hade vi arbetsmiljö och sedan fick vi sluta. Vi skulle haft lite mer än 3 timamrs håla och då gav religionsläraren oss ledig från den lektionen bara vi gjorde en uppgift tills måndag, och det är självklart att man gör det isåfall.

När jag kom hem så var pappa hemma, satt och snackade med han lite sen kom Joel också. Snart ska jag gå och byta om och sedan gå ut och hjälpa pappa att byta däck på bilen, sen blir det lite te och gräva ner mig i sängen..

Men ni får ha en bra första april..

/ Frida