Slutet på oktober, början på vintern?

Jaha längesedan jag skrev igen..hmm jag är verkligen inte så duktig på detta, haha! Vet inte ens varför jag envisas med att ha den kvar..men men

Igår så blev det en lååång dag! Vaknade vid kl 8:45 och gick upp till mamma & pappa, sen körde jag till kakboden och köpte frukostbullar, gott! När jag kom hem så blev det frukost, sen gjorde vi vid oss så att vid kl 10:45 så åkte jag, mamma och pappa in till Höganäs och gick en runda på Ryds Marknad. Det var väldigt mycket folk och kallare än vad man förväntat sig..För min del så blev det 3 munkar och en påse nougat, som jag delade med pappa som inhandlades och för mammas del så blev det gammeldax gräddbullar och några julklappar :)

Sen efter det så åkte vi hem, hämtade Joel och alla saker vi skulle ha med oss för att sedan bege oss ner till Arlöv på kalas för Alexander och Madeleine som fyller år i veckan :) Det var trevligt och busungen Zackarias var på glatt humör :) 

När alla började åka hem så åkte mamma, pappa och Joel till Media Markt och handlade lite saker till Joel inför Vikenlanet, och då passade jag på att hjälpa Lena och Lasse att städa efter kalaset. Sen kom mamma & C.o och hämtade mig så blev det en tur till Lund och vi hälsade på Sofie & Oskar i deras nya lägenhet, grymt fin! Förstår att dom är nöjda :)

Där tillbringade vi iaf typ 4 timmar, varav dom tre så hjälpte Oskar mig med matten och min miniräknare som jag knappt förstod mig på innan (y) Dom andra kollade "Så mycket bättre" och jag och Oskar satt iaf och räknade, så grymt snäll han är som orkar hjälpa mig (a) När klockan började närma sig 22 så var jag iaf klar och vi började köra hem, men vi tog en sväng om Drive In på Mc Donalds på Ättekulla sådär på kvällen/natten då mamma & Joel var hungriga och jag var sugen på en pommes! Gott med lite nattamat!

När vi kom hem så ställde vi om klockorna så att vi skulle vakna i rätt tid då vi alla var ganska trötta så blev det sängen! 


Idag så vaknade jag kl 07:39 och tänkte typ "hur vaknade jag så tidigt" men i samma ögonblick kom jag på att vi ändrat klockorna, gick iaf upp och snackade med mamma sedan åt vi frukost, och sedan dess har jag räknat matte, vilket jag också sa fortsätta med! Nu har jag nämnligen lärt mig ännu mer funktioner på miniräknaren :D


Här kommer en liten sötisbild på min favorit från igår:
Man ska inte stoppa grädden i näsan Zackarias, haha! :)


Hare brao!


regn, regn och mera regn..

Så tråkigt, det har regnat typ hela dagen, man blir så ledsen :(

Jag åkte iaf iväg för lite matte-hjälp men det visade sig att läraren var sjuk, så jag får väl försöka fjäska lite hjälp av Daniel till helgen istället (y) men det blir nog bra ändå.

Satt och räknade innan..det är 9 veckor och 4 dagar till Julafton! Fasiken vad tiden går fort! Jag har ju precis blivit färdig med födelsedagspresenter som ska ges till folket som ska fylla år nu innan jul. Sen får väl jag och Alexander ta oss ett ryck ut till Väla eller Nova och börja inhandla lite julklappar. Jag har kommit på tre saker jag önskar mig i julklapp, och allihopa har jag önskat mig av mamma, pappa och Joel, för det är ju inte lönt att jag önskar mig saker av Alexander då han bara glömmer bort det igen..så det är bättre att han får köpa vad han tror att jag vill ha :) Det brukar alltid bli jättebra saker så :)

Sen imorgon så blir det iväg till stan för en fika med Matilda, Linn, Nur och Alvin, ska bli väldigt trevligt :) Därefter tänkte jag dra ut en runda till Väla :)

Just nu sitter jag och tittar på resor, inte för att jag ska boka någon, utan bara för att drömma sig bort en stund. Det hade varit väldigt skönt att få komma en vecka eller två till värmen! Jaja jag får hålla i pengarna till februari då det blir Thailand två veckor med Alexander :D, längtar ihjäl mig ju!

Men nu ska jag gå igen, måste plugga lite :)

Tjollahoppsansa!


Hööööst

Såjaa..då har hösten tagit oss med storm, numera är det nära minusgrader på morgnarna, folk plockar fram vinterkläderna och det är mörkt på mornarna när du vaknar och det är bäcksvart redan vid kl 19-19:30 om kvällarna..helt sjukt! Vi som inte ens hunnit ändra klockorna än...

Jag har varit arbetslös nu i 6 veckor, och just nu är jag inne på min tredje vecka av matte-läsande. Jag läser upp Matematik C, då jag inte gjorde det under gymnasiet, men det är klurigt! Jag har halva kursen kvar, men det ska väl lösa sig :) Igår fick jag reda på att jag fått ett halvtidsjobb också, som jag ska påbörja antingen imorgon eller torsdag, så jag ska jobba 4h/dag :) Vilket ska bli skönt så jag får något att göra om dagarna, och även tjänar lite pengar igen.

Jag och mamma var för en vecka sedan och såg Britney Spears i Malmö, och jag struntar i vad reportrarna säger för jag tyckte att hon var så GRYMT JÄVLA SJUKT BRA! Jag fick även tagit några riktigt bra bilder på henne som ni hittar på facebook!
`
Om vi nu kommer till vad jag ska hitta på idag så är det, att jag ska plugga matte nu fram till vid halv ett, sen slänga i mig lite lunch och sedan ska jag iväg och få lite handledning med min matte, där finns lite saker jag inte riktigt hänger med på så :)

Men men..det var ju ett tag sedan jag blogga, jag har förstökt göra det genom mobilen, då blogg.se skaffade sig en app, men den har inte fungerat för mig och då har det bara inte blivit av..
Men men vi hörs väl senare antar jag :)


Tjollahoppsansa!
Här får ni ett smakprov på en av mina biler jag lyckades fånga av Brittan :)