prima skinka japp japp

Hmm skulle nog inte uttrycka det så kanske riktigt..Är sedan i måndags både arbetslös och dunderförkyld, inte riktigt vad jag tänkt mig kanske?

Igår var jag inprincip säng-/soffliggande hela dagen, mådde inte speciellt bra, men idag är det lite bättre, förutom då att jag vaknade med rödsprängda ögon och en näsa som inte slutade rinna (y) toppen!

Blev upp och äta frukost iaf, sedan in i duschen för att sedan göra ett besök på arbetsförmedlingen som gick väl bra. Därefter slog jag en pling till farfar för att kolla om han var hemma, vilket han var, för en kopp kaffe. Jag kan bara säga att jag hade en himla tur, för han stod och hade bakat bullar som precis skulle in i ugnen i några få minuter, så jag fick goooda nybakta bullar och kaffe, inte helt fel sådär en onsdag :D (y) Satt och åt, prata och skrattade i lite över en timme, sen fick jag bege mig hem för att jag trodde att Joel skulle behöva skjuts till sin matte lektion på kulla, men duktig som han är så tog han bussen.

Jag däremot la mig i soffan med datan och kollade runder lite, sen blev det lite städning, men inget ansträngande...

Jag har kommit på att det är väldigt tråkigt att vara arbetslös..och jag har varit det i två dagar, hmm måste verkligen hitta ett jobb..Jag får ha lite projekt här hemma sålänge bl.a:
* Sortera ut i gardroben
* Storstäda (inkl. damma) mitt rum
* Storstäda köket
* Börja städa ute i förrådet så Joel kan börja träna där ute igen
* Göra iordning i "matkällaren"

Ja, nu har jag inte sagt att jag kommer göra allt detta, men det är ju lite alternativ, sen får det väl bli lite allmän städning och tvättning här hemma så jag håller mig sysselsatt :)

Jaja nu ska jag snart gå ner och göra vid mig för att sova lite, känner att jag behöver ta igen lite efter 11 veckors arbete + farande till & från Malmö..

Ha det bra
Frida